El vídeo censurat de Jorge Javier que podria acabar amb el presentador català

Al vídeo, el presentador criticava durament la gent gran

Jorge Javier Vázquez, criticat a les xarxes
Jorge Javier torna a carregar contra la monarquia | Telecinco

Jorge Javier Vázquez, un dels rostres més coneguts de la televisió, ha estat el protagonista d'una gran polèmica. La seva incontinència verbal ha estat el motiu.

Els usuaris de Facebook i Twitter han rescatat de les xarxes socials un vídeo que, tot i que en el seu dia no va causar indignació, ara provoca l'animadversió de tots els espectadors. La polèmica es produïa quan el presentador comentava amb els col·laboradors de 'Sálvame' les crítiques que habitualment patia a través del seu compte d'Instagram, i destacava que eren els de mitjana edat els que més crítiques generaven.

«He rebut missatges de gent anciana, senyores molt velles i senyors molt vells, que m'escriuen insultant-me. I jo penso, i jo penso. Aquests senyors que estan a punt de morir, que estan a punt de trobar-se amb Déu i amb Sant Pere ... ¿no es podrien dedicar a sembrar el bé i l'amor abans que els portin al Camposanto?», començava dient.

«Perquè estic flipat, perquè la gent jove que t'insulti doncs mira ... Sé que són vells perquè surt a la foto i alguns porten el signe de la mort a la cara», afegia.

Aquestes paraules han causat la indignació dels usuaris, que no han dubtat a criticar les paraules del presentador, ara que el món es troba submergit en plana crisi de la Covid-19.

Les xarxes carreguen contra Jorge Javier

Un dels primers a compartir aquest vídeo ha estat un canal de Youtube, que assegurava: «No veig la televisió des de fa vint anys. Però sé que aquest vídeo va aparèixer a les xarxes fa un any, arran d'un comentari despectiu d'aquest miserable contra la gent gran, de manera que el van insultar. Mediaset sol esborrar el rastre d'allò que els compromet, però aquest vídeo no és una excepció. El vaig guardar fa uns mesos, perquè sabia que desapareixeria. El publico ara perquè, amb el que està succeint amb el coronavirus, hi ha molts comentaris despectius sobre la gent gran».

Ara, Mediaset, Telecinco i Jorge Javier Vázquez ja no només fan front a la crisi de la Covid-19, sinó també a la de la seva imatge després de fer-se públic aquest vídeo.


Comentaris

envia el comentari