Rosalía emocionada després de guanyar un Grammy el 26 de gener de 2020

El vídeo de Rosalía que enfada molt els seus seguidors

Les imatges es van captar en una festa que es va celebrar hores després de l'entrega dels premis Grammy

La popularitat de Rosalía no sempre és sinònim de música i bones pràctiques. De fet, la internacional cantant catalana ha encès recentment les xarxes per unes imatges publicades a Twitter que no han agradat gens a molts dels seus seguidors.

En aquest sentit,  s'ha difós un vídeo on es pot veure a la Rosalía, junt amb altres dues famoses cantants com a Dua Lipa i Lizzo. Fins aquí tot bé, ja que era una festa que es va celebrar hores després de l'entrega dels premis Grammy.

Ballarines amb roba interior i rebent diners dels assistents

Ara bé, la festa de la catalana Rosalía va començar a ser menys elegant quan van aparèixer unes ballarines amb roba interior, ballant de forma provocativa per a tots els presents i rebent bitllets de tots els espectadors. La dada curiosa és que, entre els espectadors i a primera fila, es trobava Rosalía que sembla no trobar-se gens incòmoda en aquest ambient.

Arribats en aquest punt, han estat moltes les persones les quals han denunciat les imatges i, sobretot, la pràctica que es duu a terme en el mateix. Alguns dels internautes han escrit que: «Quin bon exemple Dua Lipa, Lizzo i Rosalía, sexualitzant les dones, però bé,  després surten a dir que són feministes».

A l'espera de la resposta de les cantants presents a la festa

Arran d'aquesta sonada polèmica, de moment, cap de les tres artistes internacionals s'han pronunciat al respecte. Mentrestant, les imatges cada vegada es difonen més i deixen menys espai a les justificacions d'una festa en què, tal com es pot apreciar, es va poder veure de tot.

També et poden interessar...