La coneguda Sofía Suescun al plató de 'Sálvame Deluxe' mirant a la dreta

El vídeo de 'Sálvame' que mostra la possible traïció de Kiko Jiménez a Sofía Suescun

Les imatges les han vist Sofía i Kiko en directe

Aquest dimarts Sofía Suescun ha tornat a ser notícia perquè tornava a la televisió com a col·laboradora del programa 'Ya es mediodía'. Poc després l'exconcursant de 'Supervivientes' es convertia novament en notícia i sorprenia a tothom després que s'anunciés que es convertia en la concursant del 'reality' 'Sola'.

Una decisió que s'ha vist obligada a prendre la cadena perquè Anabel Pantoja ha comunicat que avui posava punt final a la seva aventura dins del nou 'reality'. Així doncs, Sofía prendrà el relleu i viurà l'experiència d'autorelacionar-se amb ella mateixa durant el màxim de dies possibles.

Telecinco ha determinat que l'entrada de la nova concursant es faria al final de 'Sálvame', aquesta mateixa tarda. Tot just avui, Kiko Jiménez, el xicot de Sofía, estava a plató com a col·laborador i des del programa han considerat que era el millor moment per mostrar unes imatges que poden truncar la idíl·lica relació que manté la parella.

Kiko hauria arribat a visitar un reservat acompanyat d'una noia

Les imatges que ha mostrat el programa no són les millors per animar a Sofía Suescun a emprendre aquesta nova aventura amb el 'reality' 'Sola'. Kiko Jiménez és el protagonista de les imatges que ha compartit 'Sálvame'. En aquestes el jove està participant en un 'bolo' d'una discoteca on apareix acompanyat d'una noia que va guanyant protagonisme al llarg del 'bolo'. Segons sembla, la noia és una antiga coneguda de Sofía Suescun.

Tot i que en les fotografies només es pot veure a Kiko amb els llavis de la noia en qüestió molt a prop del seu rostre, aquestes no mostren res més. No obstant això, un testimoni que estava a la discoteca no ha dubtat en posar més llenya al foc i compartir nous detalls.

El testimoni ha explicat al programa que després de fer-se la foto, Kiko i la noia van abandonar la discoteca tot mantenint una actitud molt afectuosa i es van dirigir cap a un dels reservats on van continuar junts durant una llarga estona. 

Sofía Suescun ha donat un vot de confiança al seu xicot i ha explicat al programa que ella ja coneixia l'existència d'aquestes fotos i ha afegit que no li dona importància, ja que creu que la noia que apareix en elles busca aconseguir fama.