Primer pla de Carlos Marín

La vídua de Carlos Marín decideix parlar i explica què passarà amb l'herència

Un any i mig després de la seva mort, la vídua dona més detalls sobre l'herència de Carlos Marín

Carlos Marín va morir el desembre del 2021 arran de complicacions derivades d'un quadre de coronavirus. La seva exdona, la mare i la germana del cantant mantenen un enfrontament per l'herència des de fa més d'un any després de la mort. Ara, Geraldine parla clar i explica què és el que en realitat està passant.

Després de la seva mort, Marín va deixar un llegat que actualment és objecte de disputa entre la seva vídua, Geraldine Larrosa, i la família. El centre de la polèmica és un immoble valorat en gairebé 700.000 euros. Una propietat que hauria d'heretar qui fos la seva dona i la hipoteca de la qual, de 300.000 euros, hauria d'abonar la mare del difunt.

La mare i la vídua enfrontades per l'herència de Carlos Marín

Segons l'advocat de Geraldine, la vídua espera que el deute sigui pagat per la mare del cantant. «La beneficiària vol que la casa se li lliuri lliure de càrregues, que en sigui la mare qui pagui els endarreriments i la suma total», va dir l'advocat de Larrosa.

Mentre la mare del cantant ha tornat a carregar contra la seva exnora. Magdalena Mencherosos diu que Geraldine «fa un any que no paga» la hipoteca, tot i que viu a l'immoble. A aquesta acusació Larrosa es defensa indicant que «hi ha una assegurança que cobreix tots els deutes de Carlos», el tema està en mans d'advocats.

Carlos Marín i la seva exdona, Geraldine Larrosa
Carlos Marín i la seva exdona, Geraldine Larrosa, van estar 17 anys junts. | GTRES

Geraldine acusa la germana de Carlos Marín d'haver-lo fet fora de l'empresa que va crear amb el seu exmarit. Segons ella, la germana sempre va tenir enveja dels èxits de l'artista i de la vida en comú. «Ha arribat a dir-me que ens vol veure la meva filla i mi vivint sota un pont, això d'aquesta senyora és humiliar per humiliar», ha declarat Larrosa.

La notícia de la seva mort va ser anunciada per Il Divo a través del seu compte de Twitter. «És amb gran tristesa que els fem saber que el nostre amic i soci Carlos Marín ha mort, els seus amics, familiars i fanàtics el trobaran a faltar. Durant 17 anys, tots quatre hem estat junts en aquest increïble viatge d'Il Divo, i estranyarem el nostre estimat amic», deia el comunicat.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp 

Carlos Marín va cantar amb Montserrat Caballé

Carlos Marín va néixer a Alemanya i era fill d'espanyols, als 12 anys va iniciar a Madrid la seva carrera musical amb òperes i sarsueles. Marín, abans d'unir-se a Il Divo, va gravar el seu primer disc, El petit Caruso, als vuit anys. A més, va cantar amb Montserrat Caballé i va actuar en produccions teatrals com Los Miserables, La Bella y la Bestia i Grease.

L'any 2004 es va incorporar a Il Divo. El grup va sorgir de la idea de formar una versió jove i pop de 'Los Tres Tenores': Luciano Pavarotti, Plácido Domingo i José Carreras. Marín, baríton, va aconseguir la fama i el reconeixement internacional amb el seu treball en aquest quartet vocal.

Marín va estar casat amb l'artista d'origen francès Geraldine Larrosa, coneguda com Innocence, fins al 2009. Després de 17 anys d'unió sentimental mantenien una gran amistat. De fet, Larrosa va acompanyar Carlos durant els seus últims dies a Manchester.

La mare del cantant disgustada amb Il Divo

Més enllà de l'herència, la mare de l'artista va comentar al programa 'Fiesta' estar disgustada amb Il Divo. No comprenia el comportament dels membres de la banda després de la mort del seu fill: «S'han portat malament, així és i ho sento. No se'n van acomiadar i no m'han donat encara el condol», va dir Magdalena Menchero.

Rosa, germana de Carlos, explicava el que va passar poc després de morir el seu germà. «Van estar junts 17 anys, van ser dos anys de pandèmia sense ingressos. Això afecta molt la gent, però al cap de tres dies d'estar ingressat el meu germà a l'hospital van buscar un substitut i ja tenien Steven LaBrie».

Imatge promocional del quartet Il Divo
El quartet Il Divo, amb Carlos Marín al centre, va aconseguir fama a escala mundial. | Cedida

Per la seva banda, la banda Il Divo va anunciar la creació d'una fundació amb el nom del baríton per rendir-li tribut. «Crearem la fundació de Carlos Marín i rendirem tribut a Carlos en els nostres futurs espectacles», anunciaven els membres del quartet vocal. Una banda que ha venut més de 28 milions d'àlbums i té 160 discos d'or i platí.