IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els vins de luxe que amenitzen les festes de Messi i Neymar

Algunes ampolles de Vega Sicilia poden arribar a costar centenars d'euros

Leo Messi i Neymar figuren a la llista dels esportistes més ben pagats del món. En el cas de l'argentí, la directiva del F. C. Barcelona mai ha amagat la seva voluntat de fer del futbolista el més ben pagat, d'acord amb la seva qualitat futbolística. Aquests sous elevats també comporten un alt nivell de vida, i sovint els futbolistes pengen a les xarxes socials articles i objectes de luxe que, pel seu preu estratosfèric, no són a l'abast de quasi ningú.

Leo Messi va celebrar l'aniversari de la seva mare amb dues ampolles de Vega Sicilia Único Gran Reserva. Una d'aquestes ampolles data del 1960, any de naixement de la seva mare, i l'altra del 1987, any de naixement de l'astre argentí. Messi va penjar una foto instantània d'aquest moment al seu Instagram i poc després Neymar va decidir imitar-lo, amb una ampolla del mateix vi però acompanyat de la seva xicota i la seva germana.

Certament, aquests vins no són barats. Les dues ampolles de Messi oscil·len entre 500 i 700 euros, mentre que la de Neymar es pot trobar a Internet per uns 925 euros l'ampolla. Una autèntica barbaritat per a molts i una cosa d'allò més normal per als futbolistes del Barça.

 

Una foto publicada por Leo Messi (@leomessi) el

 

 

Una foto publicada por Nj


Comentaris

envia el comentari