IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Vint restaurants de 'Pesadilla en la Cocina' es rebel·len contra Chicote

Dues propietàries han impulsat la iniciativa per demandar al programa de La Sexta

Chicote a punt de vomitar per l'olor de les sardines en mal estat | La Sexta

El malson de Chicote s'ha convertit en realitat, i potser no com esperava. No és que els programes que ha realitzat a 'Pesadilla en la Cocina' hagin estat un camí de roses, però és que a més aquesta edició està sofrint molt per culpa de les queixes d'alguns restaurants, aproximadament 22, que han decidit unir-se al grup de denúncia que va crear la Manoli, la responsable del restaurant Irlanda del Ferrol, i Sole Álvarez, propietària del cafè Zamora.

Tot va començar quan la Manoli, després del programa, va crear un grup de Whatsapp per denunciar públicament a 'Pesadilla en la cocina' per «manipular» el contingut, «generar enfrontaments» entre els treballadors i fins i tot d'«inventar-se proves» per poder acusar el negoci de no tenir les mínimes mesures de salubritat i higiene. Ara aquests 22 restaurants han decidit unir-se per formar l'Associació d'Afectats per 'Pesadilla en la cocina'. Dijous vinent, 19 de gener, serà la primera vegada que els empresaris al capdavant d'aquests negocis es reuneixin per conèixer-se en persona i estan disposats a emprendre accions legals contra la cadena, segons assegura La Vanguardia.

Tal com explica La Opinión de Zamora, Manoli es va pagar «de la seva butxaca» una ruta per «mitja Espanya» buscant afectats com ella. La propietària de l'Irlanda assegura que «mai farem una denúncia individual, però tenim dret a associar-nos i formular-la de forma conjunta», assegura Manoli, que també diu que 22 restaurants solament és un terç del total de restaurants que han passat pel programa. «Al final, al programa només es pot lluir Chicote; no se'ns ensenya res de cuina i signes un contracte que, si l'incompleixes, t'obliga a pagar una indemnització que t'arruïnaria tota la vida», assegura indignada.


Comentaris

envia el comentari