IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El violador de Sant Andreu de Llavaneres va desfigurar la cara a la seva víctima fins a donar-la per morta

Els Mossos d'Esquadra ja investiguen els fets

El passeig on la dona va ser violada
El passeig on la dona va ser violada | Google Earth

Passen les hores i surten a la llum més informacions de la dona que va ser violada a Sant Andreu de Llavaneres. La dona, de fet, va ser violada a les roques d’un dels passejos més transitats de la població —que passa pel costat de les vies de tren— i el cos policial català, tot i que encara no n’ha localitzat el sospitós, ja s’ha fet càrrec de la total investigació.

De fet, la víctima no només va ser agredida sexualment. L’agressor hauria aprofitat l’ocasió per atacar a la noia, arrancar-li la roba i desfigurar-li la cara. Segons fonts policials, l’agressor hauria llençat a la dona a les roques en donar-la per morta.

D'orígen colombià i de 42 anys

La dona, d’origen colombià i de 42 anys, va haver d’aixecar-se pel seu propi peu i personar-se a l’estació de Sant Andreu amb evidents consignes de dolor. Així mateix, ‘La Vanguardia’ explica també que l’agressor podria conèixer a la seva víctima.

Després dels fets, tot i demanar ajut a tres persones que va optar per obviar-la —i que els Mossos d’Esquadra ja investiguen—, la víctima va haver de caminar sola fins a l’estació de tren de Sant Andreu de Llavaneres. On, de fet, els treballadors del bar la van atendre per, minuts després, trucar a una ambulància que la portés a l’Hospital del Mataró.

Espai on es va produir la violació
Espai on es va produir la violació | Cedida

 

L'agressió, així mateix, va sorprendre als ciutadans de la localitat, ja que reconeixen que el camí que acompanya les vies de tren des de Mataró fins a Llavaneres —on hi ha les roques no va ser violada la jove— és una ruta curta, de poc més de tres quilòmetres, la qual és transitada durant tot l'any.

Tres testimonis van «passar» d’ella

Els Mossos d’Esquadra busquen també a tres testimonis que haurien vist la víctima després de ser atacada i que, al contrari del què es pot arribar a imaginar, no haurien acudit a socórrer-la. La jove, a més, estava fent evidents senyals de dolor, ja que asseguren que cridava intensament perquè algú la pogués ajudar.

Entrada al túnel, prop del qual l'agressor hauria violat a la dona
Entrada al túnel, prop del qual l'agressor hauria violat a la dona | Cedida

 

De fet, segons apunta ‘La Vanguardia’, aquestes tres persones —de les quals no s’explica si van presenciar la violació— van passar de llarg de la víctima quan aquesta, des del terra i visiblement afectada, clamava ajuda després dels brutals fets.


Comentaris

envia el comentari