El violador de Sant Andreu de Llavaneres havia estudiat la ruta de la seva víctima dies abans

L'agressor podria ser un conegut de la víctima

Los Mossos de Esquadra lograron detener a tres hombres de origen georgiano
Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació dels fets | CatalunyaDiari.cat

El 2018 ha arrencat, malauradament, amb un cas de violació que ha sacsejat el Maresme. El passat dijous, 28 de desembre, una dona va ser brutalment violada i colpejada al costat de les vies del tren a Sant Andreu de Llavaneres i els Mossos d’Esquadra ja porten diversos dies investigant els fets.

La dona, d’origen colombià, va ser atacada a primera hora del matí —s’explica que els fets van ocórrer a dos quarts de set del passat 28 de desembre— en una de les zones més transitades de la població.

L’esgarrifosa seqüència dels fets

Començava a sortir el sol quan van ocórrer els fets. Als volts de les vuit del matí, la víctima anava caminant pel passeig marítim de Sant Andreu de Llavaneres, que passa pel costat de les vies de tren, quan va topar amb un home.

Espai on es va produir la violació
Espai on es va produir la violació | Cedida

 

La víctima, que cada dia feia tres quilòmetres de trajecte que hi ha entre el seu domicili —un barri de Mataró proper a una zona agrícola— fins a una de les luxoses urbanitzacions de Llavaneres, on treballa com a cuidadora d’un jove paraplègic.

L’home en qüestió va esperar amagat a l’entrada d’un túnel. Va ser en aquest espai, on l’agressor va assaltar a la seva víctima i, després de sorprendre-la, va colpejar-la amb gran violència fins a desfigurar-li la cara.

Instants després, com relata ‘La Vanguardia’, aquest li va arrencar la roba i va procedir amb la violació. Després, la va llençar a les roques que subjecten les vies del tren i, segons el mitjà citat, l’agressor va creure haver-la matat.

L’agressor havia estudiat la seva ruta

La dona, com feia cada matí, caminava fins al seu lloc de treball. Basant-se en aquesta ruta quotidiana, el violador —que s’especula amb que podria ser conegut de la víctima— va estar uns quants dies observant els seus moviments.

Així, el dia 28 de desembre, l’home ja tenia perfectament estudiada la ruta i sabia per on passaria la dona, de 43 anys. D’aquesta manera, quan la víctima es disposava a passar pel túnel de sota les vies del tren, l’agressor l’hauria atacat, procedint amb la posterior violació.

Entrada al túnel, prop del qual l'agressor hauria violat a la dona
Entrada al túnel, prop del qual l'agressor hauria violat a la dona | Cedida

 

La dona, greument ferida i abans de demanar socors a l’estació de tren de Sant Andreu de Llavaneres, va pregar ajuda a diversos testimonis que passaven per l’espai. Tot i això, aquests van optar per fugir i els Mossos, de fet, ja haurien obert una investigació per localitzar aquestes persones.


Comentaris

envia el comentari