IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Violència entre clients a un supermercat a França per una promoció de Nutella

La cadena Intermarché havia rebaixat al 70% el producte, durant el dijous 25 de gener

Tarros de Nutella.
Pots de Nutella | RT

Una promoció de la cadena de supermercats Intermarché va acabar de la manera menys esperada. Durant el passat 25 de gener, l'establiment comercial de Saint-Chamond, a l'est de França, rebaixava un 70% un producte, els pots de xocolata de la marca Nutella. Sorprenentment, pocs podien imaginar que aquesta decisió hauria acabat provocant la intervenció dels cossos policials.

El notable descompte que patia l'aliment dolç, que passava dels 4,5 euros la unitat, als 1,41 euros, va generar una sensació d'ansietat entre els clients. Per aquest motiu, els consumidors del supermercat no van dubtar en afanyar-se per fer-se amb algun dels productes, patint que aquests es poguessin acabar pocs minuts després de l'apertura del local.

Una lluita d'«animals»

Sorpresos per la reacció d'alguns dels clients d'Intermarché, molts van quedar perplexes de la situació. Per aquest motiu, ràpidament van començar a circular imatges i vídeos de la reacció dels consumidors, qui volien aprofitar a tota costa la rebaixa presentada pel supermercat. Els vídeos parlen per si sols i demostren la gravetat de la situació que es va viure durant la jornada d'ahir.

«Lluitaven com animals. A una dona li han arrencat el cabell. També va haver-hi una àvia a qui li van posar una capsa de cartó al cap. Una altra va acabar amb la mà sagnant. Ha estat terrible», explicava un dels clients, que va ser testimoni de l'esdeveniment, totalment sorprès per la reacció dels consumidors davant del descompte.


Comentaris

envia el comentari