Violeta a 'Viva la vida'

Violeta i José Antonio protagonitzen una forta esbroncada a 'Viva la vida'

La valenciana i Fabio no estarien passant pel seu millor moment en la relació

La història d'amor entre Violeta Magriñán i Fabio podria no estar passant pel seu millor moment. Després de protagonitzar, fins i tot, escenes de sexe durant la seva participació a 'Supervivientes', la jove parella està travessant en aquests moments la que seria la seva primera crisi. 

Almenys així ho va explicar el passat cap de setmana la mateixa Violeta al programa 'Viva la vida', de Telecinco. Davant aquest anunci, el col·laborador  José Antonio Avilés li va preguntar a Violeta si es podia parlar de crisi o, directament, de ruptura. 

Unes greus acusacions i dures paraules entre ambdós

Aquesta pregunta no va agradar gens a la que fou tronista de 'MYHYV' i li va respondre: «Tu estaries encantat que hi hagués ruptura, perquè has estat el 'metemierdas' oficial de la relació. Em caus molt malament i no tinc res a parlar amb tu».  Amb un evident malestar, Violeta va seguir dient-li que: «A mi m'has demostrat que ets una persona molt lletja per dins, perquè el de fora és obvi i no cal recalcar-ho. Tu fas molt malament la teva feina i ets un fals i jo amb la gent falsa no parlo».

Per la seva banda, Avilés, lluny de quedar-se callat, va voler respondre a Violeta d'una forma igual de contundent que la d'ella. Per aquest motiu, el col·laborador va dir-li que: «Ets maleducada completament i tots els problemes que tens a la televisió són per la teva falta de respecte, perquè no tens cap mena d'educació». 

Violeta a 'Viva la vida'
Violeta i José Antonio Avilés van protagonitzar una forta discussió | Telecinco

 

Davant aquestes paraules, Violeta va dir que no volia seguir parlant perquè ja li havia donat el seu minut de glòria, però Avilés va seguir contestant-li: «Però quin minut de glòria li donaràs tu a ningú, si ningú t'estima? No t'estima ni la teva parella».  Finalment, davant aquest fort i greu enfrontament, la presentadora Sandra Barneda va aconseguir calmar els ànims i seguir amb un programa que no va ser gens fàcil de gestionar.

 

També et poden interessar...