Violeta Mangriñán plorant

Violeta Mangriñán acudeix a la policia per un tema molt delicat: no aguanta més

La jove ha volgut fer pública aquesta notícia per a animar a altres persones

Primer ha estat Natalia Osona la qual denunciava patir 'bullying' i campanyes de desprestigi a través de les seves socials i ara és el torn de Violeta Mangruiñán, la qual després d'aguantar insults i injúries a les seves xarxes socials, la jove ha decidit interposar una demanda per acabar amb l'assetjament virtual que pateix des de fa temps. 

La que va ser 'tronista' de 'MYHYV' no està disposada a permetre més insults en la qual és la seva principal font d'ingressos: Instagram. És per això que, farta de lidiar diàriament amb els seus 'haters', la jove ha decidit acudir a la comissaria de la Policia Nacional a Madrid perquè es posi en marxa un procés judicial per a esbrinar qui està darrere dels comptes falsos que dia rere dia també insulten i ofenen l'honor de Violeta. 

«Si patiu assetjament, aneu a la Policia Nacional»

Així ho comunicava ella mateixa a 'stories' d'Instagram: «Us aconsello a totes les persones que com jo estiguin sent víctimes d'assetjament, 'stalking', 'bullying' i altres coses que abans d'anar a un jutjat de guàrdia amb la denúncia la millor opció és que aneu a la Policia Nacional perquè sempre és més fàcil a l'hora de saber quines són les persones que estan darrere d'aquests perfils», començava dient la jove. 

«Comentaris com lletja, cornuda o coses així no, però quan són comptes que comparteixen contingut teu per a fer-te mal o assetjar-te, llavors sí que és quan s'ha de denunciar, quan ho fan de forma reiterada», continuava dient en els seus 'stories'.

L'exconcursant de 'Supervivientes' ha volgut fer pública aquesta notícia per a animar a altres persones, siguin famoses o anònimes al fet que denunciïn en cas de patir assetjament a les xarxes socials i sàpiguen els passos a seguir per a fer-ho. A més, amb els seus 'stories' llençava una advertència a tots els seus assetjadors perquè deixessin de molestar-la. 

«Estic tranquil·la»

«Jo he perdut dues hores de la meva vida aquest matí, que podria haver invertit en una altra cosa més productiva, però estic tranquil·la perquè sé que aquestes persones que han intentat fer-me mal ho pagaran», sentenciava Violeta Mangriñán amb certa ironia. 

I és que per si alguna cosa s'ha caracteritzat la influencer en tota la seva trajectòria televisiva i a les xarxes socials és en la seva transparència a l'hora de parlar sobre la seva vida. Molt generosa amb tots els seus seguidors, Violeta Mangriñán no dubta en compartir amb ells les seves alegries, però també les seves desgràcies.