ÚLTIMA HORA

Augmenten els contagis de coronavirus a Espanya

Es fa viral la il·lusió òptica d’un home que sembla estar despullat i obert de cames

La imatge ha provocat un gran ressò a les xarxes socials i tothom se l'ha hagut de mirar dues vegades
La imatge d'en Summeire parla per si sola i s'ha fet viral en qüestió de minuts
La imatge d'en Summeire parla per si sola i s'ha fet viral en qüestió de minuts | Te suena

Si haguéssim de comptar les vegades que una imatge ens ha fet una mala passada, segurament, ja n’hauríem perdut el compte. Tot i això, hi ha una darrera imatge que córrer per les xarxes i que s’ha guanyat a pols la seva candidatura a ser una de les il·lusions òptiques de l’any.

 

Segons publica el portal ‘Te suena’, un usuari de la xarxa Reddit, anomenat Summeire, va penjar una fotografia en la qual apareixien ell i la seva parella, damunt del què sembla ser una petita embarcació. El que no es podia imaginar l’home, però, és que aquesta bonica instantània romàntica s’acabaria convertint en una de les fotografies amb més ressò de les últimes hores.

La divertidíssima il·lusió òptica

La fotografia sembla no anar més enllà. Tot i això, si hi donem una ullada, les cames de la noia —que seu justament al costat d’en Summeire— passen just per sobre del pubis d’aquest, fent una corba que provoca que la il·lusió esmentada. Ja que per a causa de la posició de les cames i del color de la pell, sembla que l’home estigui espatarrat i obert de cames.

 

Per més i més mofa dels usuaris de les xarxes, l’home té situada la mà a sobre el genoll de la dona. Un fet que seria totalment inofensiu si no fos perquè té un dels dits estirats. Aquest dit provoca que, a simple vista, veiem un penis.

 

Quan l’usuari va penjar la imatge, sembla ser que la va esborrar ràpidament. Tot i això, una amiga de la noia la va tornar a penjar amb el missatge: «La meva amiga va publicar una nova foto de perfil amb el seu nòvio i tothom se la va haver de mirar dos cops».Comentaris

envia el comentari