VOX publica una llista negra de mitjans de comunicació

El partit d’ultradreta liderat per Santiago Abascal ha prohibit als seus representants que facin declaracions a programes de televisió tals com 'Todo es mentira' i 'El Intermedio'

 
Vox celebrarà una gran manifestació a Barcelona el pròxim 30 de març
VOX publica una llista negra de mitjans de comunicació  | CEDIDA

No és la primera vegada que VOX realitza una acció que acaba sacsejant les xarxes socials. Ara, la formació política d’ultradreta ha volgut enfrontar-se als mitjans de comunicació que més critiquen els seus ideals a través d’una mesura molt severa.

El que ha fet el grup liderat per Santiago Abascal ha estat fer pública una llista negra en la qual s’enumeren els mitjans on els diputats del grup polític tenen prohibit fer cap mena de declaració. El més curiós és que són els mateixos mitjans que VOX no considera periodisme ni mitjans de comunicació com a tal.

VOX fa circular una llista negra de mitjans de comunicació

Així doncs, el partit d’ultradreta s’ha dirigit als seus representants amb el següent missatge:

«Estimats diputats,

Passo a continuació, per indicació de la presidència, recordatori dels mitjans amb els quals no hem de parlar mai.

No són, encara que se’ls tracti com a tal, mitjans de comunicació ni periodistes, sinó activistes que solament parlaran malament de nosaltres, perquè som el seu enemic.

-Público

-Eldiario.es

-La Marea

-El Plural

-Todo es mentira (Cuatro)

-El Español

-El Mundo (excepte Álvaro Carvajal i Javier Negre)

-El País (en termes generals, després ja anirem veient)

-El intermedio (Wyoming)

-Infolibre

-Revista Contexto CTXT

I recordeu que la millor manera d’evitar aquests mitjans (i a tots en general, que donen molt la llauna) és enviar qualsevol petició o contacte que facin a Premsa (a Fátima i a mi), perquè nosaltres lidiem amb ells.

Una abraçada.»

Risto Mejide reacciona a la llista negra de 'VOX'

Risto Mejide ha estat dels primers a donar la seva opinió respecte a la publicació d’aquest missatge. Així doncs, el presentador de 'Todo es mentira', un dels mitjans vetats per la formació política de Santiago Abascal, s’ha pronunciat a través de Twitter: «Mare, mare, estem a la llista negra de VOX», escriu el marit de Laura Escanes. «Alguna cosa estarem fent bé quan som insultats per l’independentisme més radical i, al mateix temps, vetats per VOX», afegia el periodista.

També pots llegir...

 

Comentaris
mery
Ets un crack
Pere
Posam a mi també a la llista encara que no soc periodista el que no voleu són periodistes de veritat voleu llepa culs ANEU A PASTAR!!!!

envia el comentari