Vuit beneficis de dormir completament despullat

Com ara reduir l'estrès i el risc d'infeccions bacterianes

Dormir sense roba ens pot beneficiar de moltes maneres | Cedida.

Cada persona té els seus costums per anar a dormir: la postura, l'hora, com combatre l'insomni i també què posar-se. Uns amb pijama, uns altres amb roba d'estar per casa, uns amb samarreta i uns altres només amb roba interior. Però heu pensat alguna vegada a dormir completament despullats? Els que ja ho feu sabeu els beneficis que això comporta, i els que no, us podem intentar convèncer amb aquests arguments:

1. Millora el teu descans

La temperatura del cos tendeix a baixar quan arribem al son profund. Si dorms amb pijama, al cos li costa molt més baixar la temperatura i mantenir-la així durant la nit.

2. Bò per a les parts íntimes

Igual has sentit alguna persona gran dir-ho, i per això mateix t'ho deus creure. Cobrir les teves parts més íntimes amb roba interior afavoreix l'aparició de bacteris.

3. A la teva parella li agradarà

D'acord, pot ser que no us sembli un benefici propi, però realment a la nostra parella li agrada veure'ns tal com som, i el contacte de pell contra pell ens ajuda a relaxar-nos. També té el benefici afegit d'incentivar relacions de parella, a causa del contacte constant.

4. T'aixeques més animat

T'aixeques menys suat i sobretot, com hem dit abans, amb menys bacteris. A més no hauràs de lluitar amb la idea d'haver de despullar-te per sortir del llit i vestir-te.

5. Ajuda a perdre pes

La idea que puguem perdre pes mentre dormim sona massa bonica per ser veritat, no obstant això, dormir en un ambient fresc fa que el teu metabolisme cremi millor els greixos durant la nit.

6. És molt més còmode

Segur que t'ha passat això de despertar-te a mitjanit per alguna cosa que se't clava: un botó, una màniga, una cremallera... És difícil de vegades trobar la comoditat necessària per dormir entre tanta roba de llit, així que no t'encapritxis amb un pijama rebel.

7. Et despertaràs radiant

És difícil d'explicar, però la gent que es fica al llit despullada, sol veure's millor l'endemà. És probable que sigui gràcies a una combinació de diversos factors, com despertar-se més net, millorar l'eliminació de la pell morta i reposar els olis hidratants del cos mentre dormim.

8. Redueix l'estrès

Si aquest no et sembla un motiu de pes, és que potser ens equivoquem, però es deu al fet que la teva qualitat del somni millora i disposes d'un benestar físic envejable, a més d'associar una forma de dormir diferent amb un canvi d'actitud.


Comentaris

envia el comentari