Les vuit coses que sent una dona quan deixa d'estimar a la seva parella

Quan deixa d'estimar, ella es converteix en la protagonista de tots els seus pensaments
Una parella enfadada | Cedida

 

Tothom ha passat alguna vegada per una ruptura. Tot i que cada persona és un món, hi ha vuit senyals que certifiquen que la dona està començant a passar pàgina. En cadascun d'ells, la dona adquireix major rellevància, mentre la seva parella passa a un plànol inexistent dins de la seva vida, segons explica 'elciudadano.com'.

 

Una dona asseguda en unes escales | Unsplash

 

1. Ell ja no és el protagonista

En els pensaments i il·lusions que creem per al nostre futur, és normal que si estem enamorats, incloguem a la parella, però quan la dona deixa de veure un futur amb la seva parella, ell ja no apareix en els pensaments d'ella. Es visualitza sola i se sent millor.

2. Despertar al costat d'ell ja no és igual

Quan les parelles enamorades es desperten és normal que es vulguin quedar tot el dia junts. No obstant això, quan la dona deixa d'estimar a la seva parella ja no el mira i pensa «un dia més».

3. Ja no se sent sola si ell no hi és

Tots estranyem als éssers estimats quan ja no estan amb nosaltres —sigui per un viatge o altres motius—. No obstant això, quan s'ha superat a la parella, aquest sentiment de pena s'allunya, i a les dones els envaeix les ganes d'estar soles i tranquil·les.

 

4. Els àpats amb ell ja no són perfectes

En una parella enamorada, sortir a sopar o menjar junts sempre és un moment idíl·lic. No obstant això, quan la dona ja no sent amor, aquests moments d'intimitat, es transformen en instants avorrits i poc importants.

5. Ella s'ho passa millor sense ell 

En el moment en què ja no se sent amor per la parella, la dona comença a notar que els moments feliços són sense ell. Aquí és quan ella pensa en el «jo» més que en el «nosaltres».

 

Un grup de dones a la platja | Unsplash

 

6. Ja no es preocupa per la seva parella 

En el moment en què una dona ja no està enamorada, ella comença a despreocupar-se d'ell, ja no li importa saber on està i molt menys amb qui.

7. Els comiats són rutina

Quan una dona ha perdut l'interès per la seva parella, els comiats –que abans eren moments d'autèntica passió— ara es tornen rutinàries i fins i tot algunes d'elles pensen: «Que bé, ha marxat!».

8. Nous romanços que no l'inclouen

Definitivament, quan una dona ha superat els sentiments que tenia amb la seva parella, les idees i il·lusions d'un possible romanç s'allunyen totalment del seu home. Passen a imaginar-se amb algú sentint de nou l'amor i somrient davant un futur feliç al costat d'una altra persona.