Vuit ingredients que t'ajudaran a superar la indigestió

Després de menjars abundants és habitual patir aquest incòmode trastorn
Remeis per superar la indigestió. | Cedida

 

Després de menjars abundants o de consumir plats molt picants és habitual patir indigestió, normalment, caracteritzada per malestar general, inflor, flatulències, cremor i fins i tot, vòmits. La pàgina Naturísima comparteix una llista d'ingredients fàcils de trobar i que poden ajudar-nos a superar la indigestió.

 

— Canela: aquesta espècie ens ajudarà a calmar els símptomes més molestos de la indigestió, només cal bullir una mica d'aigua i abocar una cullerada de canyella en pols per prendre-la a mode d'infusió

— Te d'herbes: beure una infusió d'herbes després d'un àpat pesat pot ajudar-nos a prevenir la indigestió. La camamilla o menta són algunes de les opcions més indicades per ajudar a la digestió.

 

— Taronja: els àcids naturals que conté aquesta fruita ajuden a alleujar els símptomes de la indigestió, encara que prendre-la abans d'un gran dinar també pot ajudar a prevenir-la, perquè ajuda a augmentar els àcids gàstrics.

 

— Bicarbonat: es tracta de l'antiàcid casolà més efectiu, mig got d'aigua amb una culleradeta de bicarbonat farà meravelles.

— Poma: si acabes de menjar i et sents pesat, prendre una fruita rica en fibra com la poma ajudarà al sistema digestiu per evitar mals majors.

 

— Gingebre: un te de gingebre ens ajudarà a combatre la inflor i el dolor d'estómac.

 

— Aranja: ratllant una mica de closca d'aranja i deixant-la assecar crearem un antiàcid natural, una cullerada de pell seca servirà per reactivar el sistema digestiu.

 

— Aigua: beure un got d'aigua al primer senyal d'indigestió ens ajudarà a calmar molts dels símptomes, ja que ajuda a diluir els àcids de l'estómac.