IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Vuit usos que pots donar al microones a més del d'escalfar el menjar

Aquest electrodomèstic serveix per reutilitzar segells o pelar fruita amb facilitat, entre altres coses

Un microones té més usos dels que creus, que et permetran estalviar molt de temps a la cuina. | cedida

Et presentem alguns usos que mai has cregut que podia tenir un microones i que et permetran estalviar molt de temps a la cuina.

1. Fer que tallar ceba sigui més fàcil. Si poses la ceba que has de tallar al microones durant uns trenta segons, després podràs tallar-la sense que et faci plorar.

1r ús: Fer que tallar ceba sigui més fàcil. | cedida

 

2. Reutilitzar segells. Prova de mullar mínimament el segell i fica'l al microones durant vint segons. Quan el treguis podràs desenganxar el segell del sobre amb una facilitat increïble i estarà en perfecte estat per poder utilitzar-lo de nou.

2n ús: Reutilitzar segells. | cedida

 

3. Fer que el sucre morè recuperi la seva textura original. S'endureix molt de pressa si no el gastes diàriament. Perquè no se't faci malbé, posa el sucre morè amb paper de cuina al microones durant vint o trenta segons. El paper absorbirà la humitat i el sucre tornarà a lluir una textura adequada.

3r ús: Fer que el sucre morè recuperi la seva textura original. | cedida

 

4. Restaurar mel vella. Si escalfes un pot de mel uns segons, aconseguiràs que la textura cristal·litzada que havia aconseguit amb el pas del temps desaparegui i torni a lluir com el primer dia.

4t ús: Restaurar mel vella. | cedida

 

5. Millorar el suc de fruites. Si vols fer-te un suc de fruites natural, escalfa la fruita una mica al microones. Així aconseguiràs treure més suc a l'hora d'esprémer-les.

5è ús: Treure més suc en les fruites. | Cedida

 

6. Pelar fruita amb facilitat. Si vols pelar un préssec o qualsevol fruita difícil de pelar, posa-la abans uns trenta segons al microones. Quan la treguis, deixa-la reposar dos minuts. Quan comences a pelar-la veuràs que la pell surt sola.

6è: Pelar fruita amb facilitat. | cedida

 

7. Cuinar peix. Només has de col·locar dues peces de peix, una sobre l'altra, i assegurar-te que estan ben seques. Engega el microones i en pic comencin a agafar color, treu-les immediatament i deixa-les reposar. S'acabaran de fer per si soles i la cocció serà perfecta.

7è ús: Cuinar peix. | cedida

 

8. Restaurar patates fregides. Igual que passa amb el pa, si fiques patates fregides una mica ràncies al microones, amb un tovalló de paper, aquestes recuperaran el seu bon gust.

8è ús: Recuperar patates fregides. | cedida

Pots trobar més usos del microones a Rolloid. 

 


Comentaris

envia el comentari