Wallapop i Chicky venen l'abric més venut de Lidl per preus molt superiors

Aquest abric es va esgotar a Catalunya en molt poques hores

 

La cadena de supermercats Lidl està arrasant a tot el món gràcies als dissenys que ha realitzat la famosa model Heidi Klum per la marca blanca Esmara. Tan gran ha estat l'èxit aconseguit, que 'influencers' de tot el món s'han enamorat per complet d'un abric. Quan es va anunciar la col·laboració de Klum amb Lidl, va ser tota una revolució, però ningú es podia imaginar que les peces que es compren al supermercat acabarien sent grans objectes de desig.

Concretament, l'abric de Lidl té un efecte de pèl de vellut de color vermell fosc. Des de fa setmanes, les xarxes socials s'han omplert d'innumerables estilismes on el protagonista és aquest abric de Lidl que a més, té un preu molt més assequible que els que es poden trobar a les botigues com Zara, Primark o Mango.

 

El seu preu de 24,99 euros ha causat furor, encara que el seu disseny ha estat el causant que en tan sols uns dies s'esgotés en molts dels establiments de tot el món, sobretot a Espanya i altres països europeus on Lidl és especialment conegut.

Segons han assegurat al portal 'Mujerhoy' des del departament d'atenció al client de la cadena Lidl, aquest abric de pèl de vellut de color vermell fosc es va esgotar concretament en solament unes hores en els supermercats espanyols, igual que ho va fer la seva versió en color blau fosc. «Tota la col·lecció d'Heidi Klum ha estat un èxit. En aproximadament dos dies tot es va acabar», apunten sobre la col·lecció al complet.

 

 

Els pitjors pronòstics

Tal ha estat l'èxit que molts dels clients que no han pogut comprar aquest abric o altres peces estan desitjosos per saber quan es tornaran a llançar al mercat. No obstant això, des de la companyia ja han avisat que no es reposaran cap dels abrics, vestits o qualsevol altra peça que hagi dissenyat Heidi Klum per Esmara: «És una col·lecció càpsula i quan s'acaba no es torna a produir més».

Encara es poden comprar fora de Lidl

Per sort per a molts, actualment es poden trobar aquests mateixos dissenys de Lidl fora dels supermercats. Molts són els que han decidit posar a la venda els seus abrics en plataformes de compravenda molt populars com Wallapop, encara que a diferència del seu preu original de 24,55 euros, aquí es venen per quantitats més elevades.

De la mateixa forma que va succeir amb l'aclamada tassa de Primark del personatge Xip de 'La Bella i la Bèstia' —el preu de la qual era de 5 però es va arribar a vendre en Ebay o Wallapop per més de 30 euros— aquest abric de Lidl també es pot comprar d'aquesta manera.

Per exemple, en la plataforma de compravenda Wallapop es pot trobar per uns 30 o 40 euros segons l'anunci i la talla. No obstant això, en aplicacions especialitzades en compravenda de moda, com la coneguda Chicfy —coneguda per l'anunci del «Clar que sí guapi»— estan fent grans negocis i alguns s'han venut per 500 euros.

 

 

Búsqueda del éxitoso abrigo de Lidl en la plataforma Chicfy
Cerca de l'exitós abric de Lidl en la plataforma Chicfy.| CatalunyaDiari

 Comentaris

envia el comentari