YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

WhatsApp deixarà de funcionar a finals d’any en milions de mòbils

La plataforma no funcionarà en aquells mòbils de més edat

WhatsApp deixarà de funcionar en alguns dispositius mòbils a partir del 2017. | Cedida.

Milions d’usuaris hauran d’actualitzar els seus telèfons mòbils abans que acabi l’any si volen continuar utilitzant WhatsApp, tal com explica Mirror. Tal com explica un portaveu de la companyia, «si bé aquests dispositius mòbils han estat una part important de la nostra història, no ofereixen el tipus de capacitats que necessitem per ampliar les funcions de la nostra aplicació en el futur». Per aquesta raó, la companyia s’ha fixat una data límit, finals del 2016, per deixar d’oferir el seu servei de missatgeria instantània aquests aparells més vells.

Si vols saber si el teu aparell deixarà de funcionar, això és el que necessites saber. Pels usuaris d'iPhone, l’aplicació deixarà de funcionar en qualsevol iPhone 3GS. Cal destacar que l’aplicació també deixarà de ser compatible amb qualsevol dispositiu amb iOS6. Això vol dir que qualsevol iPhone 4, 4S o 5 que no ha estat actualitzat a la nova versió del sistema operatiu IOS-10.

Pels usuaris d’Android, tots els telèfons i tauletes amb 2.1 o 2.2 no seran compatibles després del final de l’any. Això engloba els dispositius alliberats entre maig del 2010 i novembre del 2011, de molts fabricants diferents. L’última versió d’Android és 7.0, tot i que, encara no està àmpliament disponible.

Pels usuaris de Windows Phone, el seu aparell s’hauria d’actualitzar tan aviat com sigui possible, ja que des de l’any 2014,  la mateixa Microsoft va deixar de donar suport al seu sistema. En canvi, totes aquelles persones que utilitzin BlackBerry i Nokia, més concretament, BlackBerry OS, BlackBerry 10, Nokia S40 i Nokia Symbian S60 tindran un període de suport per aquests dispositius fins al 30 de juny de 2017.

Tal com explica la companyia «en mirar cap endavant els nostres pròxims set anys, volem centrar els nostres esforços en les plataformes mòbils que la gran majoria de la gent fa servir». Així que si tens algun d’aquests telèfons mòbils que hem nomenat anteriorment, i vols continuar utilitzant WhatsApp l’any vinent, t’hauràs de comprar un nou dispositiu, més actual i tecnològic.


Comentaris

envia el comentari