Whatsapp es posa les piles i prepara cinc grans bombes per aquest estiu

L'aplicació per fi planta cara als que dubten del seu lideratge i escolta els usuaris

Whatsapp prepara més novetats.

Whatsapp és, des de fa molts anys, l'app de missatgeria instantània per excel·lència. Des de la seva butaca de líder indiscutible i amb el suport inigualable de Facebook, l'aplicació es va relaxar i ja fa temps que només proporciona retocs per fer que el que ja funcionava, seguís fent-ho. Durant aquest període, grans competidors s'han aixecat contra el rei amb idees molt revolucionàries que, justament, són les que més han demanat sempre els usuaris de Whatsapp. Telegram i Line han ofert el que la gent demanava i, per això, han fet trontollar el lideratge de l'amic petit de Facebook. Ara, per fi, Whatsapp ha mogut fitxa i prepara cinc grans bombes per aturar el cop dels competidors i avançar-se a la que ja es coneix com «el Whatsapp del futur», l'app de missatgeria de Google. El Huffington Post ha fet un recull de les cinc grans novetats que portarà la nova actualització, tot i que encara no estan confirmades.

- Videotrucades. Whatsapp no es conforma en tirar endavant i igualar els seus competidors, vol anar més enllà i enfrontar-se a gegants molt assentats en aquest àmbit, com ara Skype o Hangouts. L'app incorporarà un servei de videotrucades, com a evolució de les trucades de veu que van ser tot un èxit.

- GIFs. Una de les coses més demanades pels usuaris era la reproducció de GIFs i, per fi, serà possible. Des que Facebook va començar incorporant aquesta funció, els GIFs s'han tornat una revolució.

Edició de fotos. Whatsapp permetrà introduir elements com fletxes, textos o cercles a les nostres fotos abans d'enviar-les.

- Grups públics. Aquest és un dels serveis estrella del seu rival Telegram. Els usuaris es podran subscriure de manera voluntària a grups i rebre informació dels temes que els interessi.

- Compartir cançons. Aquesta nova eina només estarà disponible pels dispositius Apple, però podran compartir cançons des d'Apple Music o de la música que tinguin al seu smartphone a altres usuaris.


Comentaris

envia el comentari