WhatsApp introdueix un nou servei de comunicació amb el qual els usuaris rebran 'spam'

L'aplicació podrà posar-se en contacte amb els seus clients de manera directa per proporcionar qualsevol tipus d'ajuda, però també els enviarà missatges i publicitat

 WhatsApp té plans que posaran de mal humor als seus usuaris. | cedida

  

WhatsApp té previst introduir algunes novetats, adreçades principalment a les empreses, que no els agradaran gens a la majoria d'usuaris. L'aplicació pretén afegir l'opció de posar-se en contacte amb els seus clients de manera directa per proporcionar suport tècnic o qualsevol tipus d'ajuda. El problema és que a més d'això, aprofitarà aquesta eina per fer arribar als usuaris campanyes publicitàries, segons ha informat 'Reuters'.

D'aquesta manera, el propietari de WhatsApp, que no és altre que Facebook, s'embutxacaria uns ingressos milionaris a canvi d'enviar contínuament 'spam' o correu brossa als seus usuaris. Aquesta mesura no serà gaire benvinguda perquè a ningú li agrada estar rebent contínuament missatges i anuncis no desitjats. D'altra banda, de moment, s'ha posat en pràctica amb algunes companyies de Y Combinator, el president de la qual ha assegurat que moltes empreses «volen provar els seus productes» amb aquest servei.


Comentaris

envia el comentari