WhatsApp permetrà esborrar els missatges que enviïs per error

Era una de les demandes històriques dels usuaris

WhatsApp presenta una gran novetat | cedida
 

WhatsApp llança una nova funció dins de la seva app i així funciona. Permetrà esborrar els missatges que hagis enviat per error. Podràs posar fi a demanar disculpes als grups per haver enviat un text que anava per a un altre grup, o per haver escrit a la teva parella alguna cosa que anava per la teva exnovia.

Amb aquesta nova funcionalitat, l'usuari al que li enviïs el missatge erroni no podrà veure el contingut suprimit, però sí veurà una notificació en pantalla: «El remitent ha esborrat un missatge», alguna cosa molt semblant a la que té Twitter per a aquests supòsits. Per utilitzar aquesta funció de supressió de missatges ja enviats, primer caldrà esperar a que es publiqui la nova versió de WhatsApp ja que, com informa WABetainfo a Twitter, només està disponible aquesta opció en la versió beta per iOS 2.17.1.86

La diferència amb la situació actual és que ara pots esborrar un missatge i que no arribi al destinatari, però només si el que vas escriure encara no hagués sortit del teu terminal, alguna cosa pràcticament impossible a causa de la gran velocitat a la qual es produeix la transacció de dades. De confirmar-se aquesta notícia, WhatsApp tancaria així uns mesos intensos de novetats, en els quals ha activat, per exemple, les seves esperades vídeotrucades entre usuaris de l'aplicació de missatgeria.


Comentaris

envia el comentari