IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Willy Toledo fa uns comentaris a TV3 contra l’aplicació del 155

«La Constitució és il•legítima. Seria absolutament legítim assaltar el Palau de la Zarzuela», va dir al programa ‘Preguntes freqüents’

El polèmic actor Willy Toledo ha estat objecte de crítiques una altra vegada. I és que Toledo no té pèls en la llengua en dir el que pensa, i en expressar la seva ideologia lliurement. Aquest dissabte, 28 d’octubre —un dia després de la declaració d’independència i l’aplicació del 155—, va ser entrevistat en el programa ‘Preguntes freqüents’ de TV3. L’actor va aprofitar l’ocasió per declarar que, «seria absolutament legítim assaltar el Palau de la Zarzuela». Tanmateix, va qualificar la Constitució espanyola d’«il·legítima». No es va quedar curt amb les seves paraules. També va afegir que l’article 155, «no només s’ha aplicat als catalans, sinó a la resta d’espanyols». 

No és la primera vegada que Willy Toledo protagonitza un episodi polèmic i carrega contra algú. Fa unes setmanes ja va insultar la Corona. Arran de la situació actual de Catalunya, Toledo es va manifestar independentista i va atacar al rei Felip VI i a tots els membres de la seva família. «Felip VI va ser el primer Borbó a obrir la porta de palau a tota una estirp endogàmica d'esclavistes, lladres, corruptes, ignorants, comissionistes, incompetents, traïdors, cornuts, genocides, degenerats, borratxos, homicides, delinqüents, puters i golfs». L'actor també ha criticat certs programes de televisió espanyols, ironitzant que per culpa de programes com 'Hable con ellas' de 'Telecinco', el nivell intel•lectual del país és el que és. Tanmateix, l'actor reivindica que pel seu posicionament ideològic està vetat en moltes produccions cinematogràfiques.


Comentaris

envia el comentari