EN DIRECTE

⚠ Alerta màxima a Catalunya pel fort temporal de vent

ÚLTIMA HORA

⚫️ Troben dues nenes mortes a casa seva a Girona

A la venda el xalet de Paco Arévalo per 690.000 euros

L'immoble apareix a la llista d'ofertes de la pàgina web d'una immobiliaria
Imatge de l'humorista Paco Arévalo. | Telecinco

 

El xalet de Paco Arévalo que es troba al municipi de Rocafort, a València, on ha gaudit de molts moments importants al costat de familiars i amics reconeguts a la premsa rosa, s'ha posat a la venda a través de la pàgina web d'una immobiliària famosa per vendre immobles de luxe. Segons aquest portal, l'humorista valencià voldria aconseguir amb la venda un total de 690.000 euros.

 

Aquesta notícia surt a la llum després que 'Sálvame' assegurés que Arévalo està passant per una greu crisi econòmica i per això va decidir vendre el seu xalet. Segons un dels col·laboradors del programa, l'humorista estaria en una situació econòmica límit a causa d'una mala gestió econòmica. A més a més, alguns dels seus veïns també van dir que l'havien vist pel mercat recollint totes les sobres de les parades.

 

Sala del xalet que ven l'humorista Paco Arévalo. | Cedida
 

El xalet, dels anys 60

El xalet de Francisco Rodríguez Iglesias, o més conegut com Paco Arévalo, té una superfície de 1.800 metres quadrats i va ser construïda en els anys 60, en ell l'humorista ha compartit gran part de la seva vida amb la seva família, al costat de la seva dona fins que va morir l'any 2015.

 

Concretament la propietat té 534 metres quadrats construïts en els quals es troben cinc dormitoris i tres lavabos, a més d'una gran sala, un despatx enorme i un gimnàs. També disposa de diverses àrees de descans i un jardí amb piscina.  

 

L'habitació que més destaca és la cuina, bastant àmplia, on Paco Arévalo va tenir la sort de passar molts moments memorables. Per exemple el que va viure el passat any 2016 quan el seu amic Bertín Osborne el va visitar i van gravar un episodi del programa de Televisión Española 'En la tuya o en la mía', ara 'Mi casa es la tuya' de Telecinco.

 

 

 

L'últim de l'humorista valencià

Durant l'entrevista de TVE, Paco Arévalo va confessar tota la tristesa que va sentir després de la mort de la seva dona Elena i també va parlar sobre els tràgics moments viscuts amb la pèrdua dels seus dos fills, un en acabar de néixer i l'altre quan només tenia 26 anys. Actualment està vivint amb els seus altres fills, Nuria i Paco, que li fan molta companyia i li donen suport, més en aquests moments crítics amb la premsa.

 

L'humorista valencià no va tardar a desmentir tot el que deien d'ell i ho va fer a través del seu compte de Twitter: «Doncs mentides i realment estic molt ofès». I més tard va respondre al tuit d'un dels seus seguidors: «Gràcies amic, són uns farsants i mesquins». A més a més, també va confirmar que, «si Déu vol», molt aviat tornarà als escenaris.