El xalet d’Urdangarin i de la infanta Cristina a Barcelona, en runes

Els exducs de Palma van comprar el xalet l'any 2004, a Pedralbes, però l'esclat del cas Noos va obligar-los a fer les maletes nou anys després

Aspecte actual del xalet en runes que la infanta Cristina i Urdangarin tenien a Barcelona
Aspecte actual del xalet en runes que la infanta Cristina i Urdangarin tenien a Barcelona | CatalunyaDiari.cat

Hores més que baixes per la infanta Cristina. Després que el seu marit entrés a la presó de Brieva pel cas Noos i sortissin a la palestra els rumors de divorci entre la parella, ara sembla que tot plegat va més enllà i així ho acrediten les imatges de l'estat actual del xalet que la infanta i l’exduc de Palma tenien a la part alta de Barcelona.

Un elegantíssim xalet valorat amb sis milions d’euros —posteriorment van fer-hi una reforma que els va costar 3 ‘quilos’— on la família va viure-hi entre el 2004 i el 2013. L’esclat del cas Noos, però, va obligar-los a marxar de Pedralbes per traslladar-se a Suïssa i el deteriorament del xalen va ser insalvable. Les imatges actuals de la casa són, si més no, molt reveladores.

El xalet de Pedralbes, en runes

El xalet de la infanta Cristina i Urdangarin a Pedralbes, en runes
El xalet de la infanta Cristina i Urdangarin a Pedralbes, en runes | CatalunyaDiari.cat

 

Els exducs de Palma van fer-hi una important remodelació de prop de més de tres milions d’euros, més enllà dels sis ‘quilos’ —aproximadament— que els hauria costat la casa. En aquesta línia, doncs, Cristina i Iñaki van demolir pràcticament tot l’interior: l'escala que conduïa al pis, les vidrieres del segle passat que adornaven la zona noble o el terra de parquet. L’exterior tampoc se’n va salvar i gran part dels arbres van desaparèixer i la piscina va canviar de forma.

Ara, però, les imatges actuals es contraposen —i de quina manera— amb l’actual estat del pis. En runes i amb obrers treballant-hi cada dia, l’aspecte de la casa dista molt de ser idíl·lic, com sí que va ser-ho entre els anys 2004 i 2013.

Aspecte del xalet en runes de Pedralbes
Aspecte del xalet en runes de Pedralbes | CatalunyaDiari.cat

 

Els rumors de divorci no cessen

La periodista Pilar Eyre, experta en assumptes de la Casa Reial, ja ha assegurat en més d’una ocasió que el divorci és quelcom real. «La infanta Cristina ja ha visitat un advocat especialista en divorcis», va explicar a Telecinco mentre relatava: «Iñaki Urdangarin ha rebut la notícia a la presó. De fet, ell no ho devia saber... segurament ho ha vist gràcies als meus articles».


Comentaris

envia el comentari