El xampú preferit de la reina Letícia i les seves filles: ‘Go Organic’ de Farma Dorsch

És natural, sense detergents ni químics, a banda de ser antiedat, lluitar contra la caiguda dels cabells i fer-los més densos

La reina Letizia en una imagen de archivo.
La reina d'Espanya, Letícia Ortiz | Gtres

Tot allò que té a veure amb la vida dels reis espanyols sol cridar molt l’atenció, en especial els detalls relacionats amb l’existència de la reina Letícia. Els gestos i accions més quotidians de la família reial, com ara com es vesteixen, què mengen, els passatemps que tenen i, fins i tot, els seus productes preferits, estan envoltats d’una gran expectació.

Es té constància que la reina consort d’Espanya té culte al cos i que manté una rutina d’entrenament i una dieta molt estrictes. A banda, la veiem sovint vestint dissenys de Mango i Zara, d’un preu abordable, combinats amb peces de roba de les cases que més li agraden: Carolina Herrera, Hugo Boss i Massimo Dutti.

No fa gaire, els membres de la Casa Reial també han desvelat els perfums i marques de productes cosmètics que més els agraden i, a més, la monarca ha canviat la seva rutina de bellesa pel que fa a les ungles: va decidir lluir una manicura permanent força cridanera, amb tons vermellosos que la situaven a l’altre extrem de l’estil més protocol·lari, que privilegia les tonalitats transparents o ‘nude’.

El xampú preferit de la reina i de l’Elionor i la Sofia

Ara bé, fa ben poc encara no se sabia quins eren els secrets de la reina a l’hora de tenir cura dels seus cabells, molt ben cuidats, fins que la coneguda revista ‘Vogue’ els ha tret a la llum: la Letícia fa servir un únic producte per rentar-se els cabells: el xampú orgànic ‘Go Organic’ de la casa Farma Dorsch, un article que s’elabora a l’Estat espanyol només amb ingredients orgànics. Aquest producte té l’avantatge de prevenir i reduir la caiguda dels cabells, fa que siguin més densos i té diversos beneficis antiedat.

El champú anti-edad 'Go Organic' de Farma Dorsch, disponible en Carrefour y El Corte Inglés
El ‘Go Organic’ de Farma Dorsch és un xampú antiedat que es ven al Corte Inglés i a Carrefour | El Corte Inglés

La princesa Elionor i la infanta Sofia, les filles de Letícia, fan servir el mateix xampú que ella, un producte totalment orgànic i sense components químics ni detergents que, segons el mitjà que ho ha revelat, té cura dels cabells ajudant a fer que estiguin més sans i que no s’embrutin tant. Renta el cap de manera exhaustiva i acurada, malgrat que quan es fa servir no té tendència a fer gaire escuma.

A la venda en diversos supermercats del país

Aquest xampú tan apreciat per la monarca i les seves dues filles, que l’utilitzen cada dia, està disponible a la venda en diversos supermercats i farmàcies de l’Estat, amb un preu que oscil·la entre els 34 i els 37 euros depenent de l’establiment on s’adquireixi. A través d’internet hem pogut constatar que el venen a la web del Corte Inglés i de Carrefour, a banda de la resta d’articles de la gamma ‘Go Organic’ de Farma Dorsch, com el sèrum i el condicionador pels cabells.

  • També et pot interessar: Els 3 xampús de marques blanques venudes a Espanya més ben valorats

Comentaris

envia el comentari