IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les xarxes critiquen durament el tracte que li donen a 'Sálvame' a la catalana Ares Teixidó

Molts acusen al programa de ser masclista amb ella

La presentadora de televisió catalana, Ares Teixidó.

La presentadora de la televisió catalana, Ares Teixidó. | Tv3

La notícia sobre la nova relació entre David Bustamante i Ares Teixidó ha sorprès a tothom, ja que, el cantant encara no havia confirmat com estava la seva relació amb Paula Echevarría, tal com explica 'EsDiario'. Per això mateix, Bustamante no va tardar a sortir a desmentir aquesta relació. Per la seva banda, la presentadora afirma que les paraules de Bustamante són certes, i que, si la veuen per la zona, és perquè té una amiga amb una residència en el mateix lloc i viu allà quan va a treballar a Madrid. Mentre s'aconsegueix nova informació, molts programes ja han parlat sobre el tema, però sobretot 'Sálvame'. El programa de Telecinco ha sigut durament criticat en les xarxes socials per culpa dels seus col·laboradors.

Segons expliquen, alguns participants al debat van utilitzar missatges carregats de masclisme amb l'únic objectiu de fer mal a la catalana. Han destapat informacions sobre les seves parelles i han parlat de la seva afició a la companyia masculina. A més, ha estat acusada de filtrar informació per a beneficiar-se en l'àmbit de fama, professional i econòmic. En resum, el programa deixa com el bo de la pel·lícula a David Bustamante mentre que a ella li han tirat la culpa de totes les coses que han succeït.

Tan exagerat va ser l'instant que fins i tot Paz Padilla va haver de cridar l'atenció a algun dels presents i va recordar que Bustamante tampoc és res de l'altre món. Però el que més ha molestat als seguidors de Twitter i del programa de Telecinco ha estat sens dubte el to masclista que han utilitzat alguns col·laboradors. Fet realment criticat, ja que, la majoria exigeixen que l'artista prengui accions legals després d'aquesta dura acusació. A més a Rafa Mora li han recriminat que posi en dubte la professionalitat de la presentadora donat l'escàs del seu currículum. Sens dubte, tots els usuaris han donat suport de forma completament cega a la jove catalana. Veurem què passa durant els pròxims dies, perquè sembla que aquest serial no ha fet res més que començar.


Comentaris

envia el comentari