Les xarxes embogeixen amb una foto del futbolista David Silva «marcant paquet»

El canari només va jugar 16 minuts però es va convertir en un dels protagonistes del dia

 

Positive mind until the end

Una publicación compartida de Kevin De Bruyne (@kevindebruyne) el

El Manchester City, equip entrenat per Pep Guardiola, estava a punt d'empatar el seu partit contra el Southampton —després d'onze jornades guanyant—, però Sterling, al minut 94, va aparèixer com una exhalació per donar la victòria als 'citizens'. Ara, els del City of Manchester, lideren el campionat anglès amb 40 punts, 8 d'avantatge sobre el seu immediat perseguidor, el Manchester United.

  

  

La victòria sobre la botzina va reforçar la moral de l'equip i els jugadors no van trigar a celebrar-ho. Ja a l'interior del vestuari, l'equip es va fer una foto grupal per compartir amb els seus seguidors i celebrar la victòria, però els usuaris de les xarxes socials es van fixar en un altre detall de la imatge protagonitzat pel jugador espanyol David Silva

  

  

De fet, el canari és l'únic jugador que apareix únicament en roba interior —o l'únic visible en la imatge— i els usuaris ràpidament es van fer ressò dels seus calçotets, ja que aquests marcaven quelcom més del que el jugador hagués desitjat.

L'home de la nit va jugar només 16 minuts

La imatge va córrer com la pólvora a les xarxes i centenars d'usuaris van començar a comentar l'incident. 

Aquestes es van omplir de comentaris respecte a la mida del seu «paquet», per a molts un motiu més per admirar del canari. Tot i això, alguns aficionats del City va mostrar el seu rebuig a les burles al·legant que s'estava fent més ressò de l'incident de Silva que no de l'agònic triomf del seu equip. 

«No apte per a dèbils, just por sobre del genoll de David Silva»

«David Silva - ¡el petit mag amb una vareta gigantesca!» 

 «No hi ha res que David Silva no pugui fer. Enorme amb la pilota, s'adapta al cabell a la seva calba, i ara porta un 'paquet de paella' de 25cm, maravellós»

«Sempre vaig saber que aquest equip tenia pilotes, però David Silva en té moltes més».

«El City guanya al 96' i arriba a les 19 victòries seguides. Vas a Twitter i tots parlen de la 'mida' del despullat de Silva. Adoro aquest equip».

«Tanta pasió. Energia. Empenta. Ambició. Tot en una foto. Però tots es fixen en David Silva».

«Acabo de veure la foto de David Silva. Soc hetero, pero ¡Wow!»

«David Silva té una família d'esquirols als calçotets».


Comentaris

envia el comentari