Les xarxes esclaten i acusen MasterChef de favoritisme cap a Patricia Montero a la final del concurs

L'actriu va tenir grans dificultats amb un postre i, per això, va comptar amb l'ajuda de Jordi Cruz i amb temps extra per cuinar

Imagen de los finalistas de MasterChef Celebrity 2.
Imatge dels finalistes de MasterChef Celebrity 2. | Cedida

Ahir MasterChef Celebrity arribava a la seva fi amb un programa d'infart. Després d'una primera prova en què el medallista olímpic Saúl Craviotto assolia el pas directe a la final, la resta de concursants es van veure obligats a continuar barallant-se per passar a la final. Silvia Abril, José Corbacho i Patricia Montero s'enfrontaven a un complicat menú al famós restaurant català 'El Celler de Can Roca'.

En aquell moment les dificultats es multiplicaven. La dona de Buenafuente se les tenia per obrir les ostres que anaven al seu plat. Tant és així que va gastar gran part del cuinat en aquesta tasca, encara que finalment va aconseguir arribar a temps amb un plat que va conquistar als comensals i la va convertir en la segona finalista de MasterChef Celebrity 2.

No obstant això, i sense tenir en compte la victòria final de Craviotto, un dels moments que més ha cridat l'atenció als espectadors ha estat el protagonitzat per Patricia Montero en la seva última prova. L'actriu havia d'elaborar unes complicades postres de Jordi Roca en el que les protagonistes eren unes esferes de sucre isomalt
 

Silvia Abril, José Corbacho y Patricia Montero durante la final.
 Silvia Abril, José Corbacho i Patricia Montero durant la final. | Cedida

 

Ajuda i temps extra per a Montero

Després de diversos intents, Montero estava desesperada i es mostrava vençuda. Quan Jordi Cruz va veure les seves llàgrimes va intentar animar-la, al que li va respondre: «Sóc sensible i de llàgrima fàcil i faig tot el possible, però no puc més». Finalment, el xef va optar per arremangar-se i ajudar a l'aspirant, a més de proporcionar-li uns minuts extra per acabar el seu plat.

L'audiència no s'ha pres gens bé aquest gest i ha acusat al programa de tenir favoritisme a Patricia Montero i d'intentar fer trampes. Molts han comparat la situació amb la de Silvia i les ostres, en la que ningú va ajudar l'humorista.


Comentaris

envia el comentari