ÚLTIMA HORA

Trets i càrregues dels Mossos a Barcelona

Les xarxes es mofen de les noves i estranyes botes de Gerard Piqué

Shakira ha compartit una fotografia del futbolista per acabar amb els rumors de ruptura que deia: «Cosa bonica amb botes»

 

Després que s'hagi disparat, en innombrables ocasions, l'alerta sobre una possible ruptura entre Shakira i Gerard Piqué, la parella continua mostrant a les seves xarxes socials la seva història d'amor. Aquesta vegada ha sigut la cantant colombiana la que ha volgut callar els rumors de separació publicant una fotografia del futbolista amb un missatge que deia: «Cosa bonica amb botes». 

 

 

Es tracta d'una imatge en què el blaugrana posa somrient, amb un 'look' totalment negre, però amb unes botes de color taronja fluorescent que criden l'atenció. Segons publica el 'Diario de Navarra', alguns usuaris de Twitter creuen que el motiu de la publicació és, simplement, per diluir els rumors de separació de la parella, al mateix temps que podrien estar guanyant diners amb les innombrables notícies que s'han publicat sobre ells en els últims mesos. 

 

Immediatament, els seguidors de la parella van començar a ficar 'm'agrada' a la publicació, arribant a generar més de 500.000 a Instagram i més de 15.000 a Twitter. Tanmateix, les reaccions i les bromes, en al·lusió a les botes de Piqué, tampoc es van fer esperar. 

 

Comentaris