rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ATENCIÓ

Protecció Civil activa l’alerta per onada de calor a tot Catalunya

Les xarxes socials critiquen Elsa Pataky per un vídeo del seu fill

Ella i el seu marit van publicar el mateix

 

Tristán, el fill de tres anys d'Elsa Pataky és tot un belluguet i així ho ha volgut mostrar la seva mare amb un vídeo on es pot observar el petit escalant la nevera de casa. Aquest fet ha fet embogir les xarxes socials i l'actriu ha rebut moltes crítiques per la publicació. Això ha marcat una diferència significativa respecte al seu marit, Chris Hemsworth. Ell ha publicat el mateix però, en canvi, els comentaris rebuts han estat totalment diferents.

Diferències entre seguidors

 

Malgrat tractar-se del mateix contingut, sembla que els seguidors de la parella són molt diferents. Pataky ha rebut serioses crítiques per part dels internautes tals com «Què perillós, a la nevera sense sabates», «Faig això i la meva mare em mata», «Espero que el frigorífic estigui ancorat a la paret. Si no és així, pot caure sobre els nens» o «I això us fa gràcia? Així està la societat... nens sense límits» són alguns dels comentaris que poden veure's a la publicació d'Elsa.

 

En canvi, els seguidors d'en Chris es prenen les imatges amb humor. Paraules com «Té a qui assemblar-se», «No esperava menys del fill de Thor» o «Ja tens successor com a superheroi» són les que predominen al seu perfil.

 

Una parella feliç

 

Elsa Pataky i Chris Hemsworth formen una parella molt consolidada. Als dos els agrada estar amb la família i se senten molt orgullosos dels seus tres fills, India Rose, de cinc anys, i els dos bessons de tres anys, anomenats Tristán i Sasha. Malgrat tot, però, fa uns mesos van sorgir rumors d'una possible crisi matrimonial de la parella, cosa que ella va desmentir i demostra cada dia a través del seu compte d'Instagram.

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris