Muntatge de la imatge de Xavi amb una altra del Barça celebrant

Xavi Hernández l'aparta del Barça i l'envia amb el filial: la seva sortida és una real

Continua entrenant amb el primer equip, però encara no ha jugat un sol partit complet

Xavi no deixa de ser notícia en setmana de seleccions. El tècnic del Barça està entrenant a la Ciutat Esportiva amb els pocs de jugadors disponibles que no han estat convocats i amb alguns reforços del filial. Un d'aquests jugadors ja sabia que no comptava per a la primera plantilla i, després d'aquesta setmana, li ho han tornat a recordar.

Pablo Torre ha estat entrenant amb el Barça Atlètic a les ordres de Rafa Márquez durant la setmana i dissabte passat va ser titular durant la victòria a domicili contra el CE Sabadell. I és que el jugador sap que si vol minuts haurà d'abandonar la disciplina culer a l'estiu i sembla que des del club no hi posaran cap impediment.

Pablo Torre
Pablo Torre no continuarà al FC Barcelona | INSTAGRAM

 

Pablo Torre no ha tingut oportunitats per guanyar-se la confiança de Xavi

Pablo Torre ha estat tota la temporada amb el primer equip, però només ha jugat contra l'Athletic Club i l'Almeria l'últim quart d'hora de partit. Xavi no confia en el jove càntabre de 19 anys i després de deixar-lo sortir a l'hivern, tot apunta que a l'estiu tindrà les portes obertes per buscar una cessió.

Va arribar a l'estiu procedent del Racing de Santander fitxat per cinc milions d'euros després de ser un dels jugadors més destacats de Primera Federació. El seu fitxatge pel Barça semblava que el col·locaria al mateix estatus que Pedri o Gavi, però mentre que aquests s'han convertit en titulars amb el Barça i la Selecció, ell s'ha establert com un fix de la banqueta i només s'ha guanyat el respecte de Rafa Márquez.

Imatge de Pablo Torre calentant
Pablo Torre s'ha convertit en l' 'arma secreta' de Rafa Márquez | EUROPAPRESS

 

Pablo Torre s'ha convertit en el reforçament de luxe del Barça Atlètic

En 59 partits amb el primer equip del Racing de Santander va fer 14 gols i va repartir 16 assistències, però des que va arribar al Barcelona només ha disputat un partit sencer amb el filial. Les oportunitats més visibles que li ha donat Xavi han estat a Copa del Rei i als vuitens contra el Ceuta va ser el principal assenyalat, abandonant el camp a la mitja part després d'anar guanyant 0-1.

En canvi, Rafa Márquez està encantat cada cop que Pablo Torre baixa amb la seva plantilla. Molts dels jugadors del Barça Atlètic com Arnau Tenas, Chadi Riad o Ilias Akhomach van rebre la trucada de les seves seleccions i el jugador en dinàmica del primer equip va baixar al B per segellar els llocs de 'Play-Off'.

La victòria col·loca l'equip en quarta posició, a només cinc punts del líder. Per tant, és més que possible que no sigui l'últim matx de Pablo Torre amb el filial. Tot apunta que no disputarà cap minut més amb el primer equip i que Rafa Márquez el podria tenir a la seva disposició els nou partits que resten de competició de lliga.

 

Pablo Torre ja busca destinació fora de Barcelona

Pablo Torre va arribar a Barcelona sota la promesa de ser important a les ordres de Xavi Hernández , però la seva estada culer ha estat un calvari. Són diversos els equips de Primera interessats que el càntabre pugui demostrar la seva qualitat sota els seus colors i el Barça estaria encantat que agafi experiència i minuts importants a la màxima categoria.

Els últims mesos, doncs. són crucials per al futur de Pablo Torre, que ja estaria interessant-se pel paper que tindria en els seus possibles equips per evitar repetir una temporada a la banqueta. Laporta i Xavi no posaran impediments a la seva marxa, però tot i això no descartarien mai un possible retorn si torna a triomfar com ho va fer en la seva etapa al Racing de Santander.