El model català Xavier Serrano podria ser el nou amor d'Aitana d''OT'

El jove de l'Hospitalet de Llobregat ha treballat per marques com 'Calvin Klein' o ha aparegut a revistes com 'Harpers’s Bazaar’

Xavier Serrano, Aitana i Luis Cepeda
Aitana i els dos últims home que han ocupat el seu cor, Xavier Serrano i Luis Cepeda  | Mujer Hoy

Tot i que fa unes setmanes la parella Cepeda i Aitana es mostraven indignats pels rumors sobre la seva ruptura, finalment han confirmat la fi de la seva relació a través de les xarxes socials. La cantant catalana sembla però que podria haver trobat un nou amor, el model català Xavier Serrano.  

Cap dels dos ha confirmat la notícia ni es coneix cap imatge on se'ls vegi junts, però els molts seguidors que té la segona classificada d''OT 2017' fa dies que apunten a la possibilitat que els dos joves catalans han iniciat una relació. 

Xavier Serrano
Imatge del model català Xavier Serrano | El Confidencial

 

Un jove model de l'Hospitalet de Llobregat però amb una àmplia carrera

Xavier Serrano és un model de 25 anys de la població barcelonina de l'Hospitalet de Llobregat. Tot i que no fa massa temps que es dedica al món de la passarel·la i de la fotografia publicitària ja ha treballat amb grans marques com Balmain, Calvin Klein o Phillip Plein o ha protagonitzat reportatges en revistes com ‘Vamp Magazine’, ‘Harpers’s Bazaar’o ‘GQ korea’.

La seva carrera com a model va començar de manera casual, ja que un agent es va fixar en ell mentre caminava pels carrers de la capital catalana. El jove llavors estudiava econòmiques i sembla que no volia seguir les passes dels seus pares, un enginyer de RENFE i una professora de música. 

Aitana i Luis Cepeda
Aitana i Luis Cepeda ja no són parella | Vanitatis

 

Cepeda confirma la fi de la relació a Twitter

Va ser el cantant gallec el que va publicar la trista notícia en el seu compte de Twitter. Cepeda explicava la decisió de la parella amb aquestes paraules: «Hola! Fa un temps que necessitava contar la nostra situació actual. Aitana i jo hem decidit prendre camins separats. Sé que això serà notícia, però ha de ser-ho perquè després es calmin les coses». 

Ell no va voler comentar els motius de la separació, però 'El Español' ha informat que va ser Aitana qui va decidir trencar. Aquest mitjà afirma que Cepeda s'hauria enviat missatges amb altres noies i que això hauria provocat la ruptura. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Xavier Serrano (@xserrano9) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Xavier Serrano (@xserrano9) el


Comentaris

envia el comentari