Foto d'Alberto Chicote mig somrient en un photocall.

El xef Alberto Chicote comença l'any amb una notícia que li trenca els esquemes

Alberto Chicote ha rodat un dels episodis més reveladors de la temporada

Alberto Chicote està d'estrena. Fa poc es va presentar la vuitena temporada de Pesadilla en la cocina, un concurs que està fent parlar molt. Especialment, per l'últim convidat a qui ha ajudat el famós cuiner.

En aquesta ocasió, Alberto Chicote s'ha desplaçat fins a Puertollano, província de Ciudad Real, per prestar els seus serveis a Chema, el 22 de desembre passat. Aquest manxec és el propietari del restaurant Leña y Carbón. No obstant això, tot s'ha desquadrat per l'últim que ha succeït: el participant ha estat detingut per violència de gènere.

Això ha deixat de pedra naturalment Alberto Chicote, que va protagonitzar moltes picabaralles amb ell durant el programa, ja que les condicions en què estava el restaurant no eren les més idònies. Tampoc ho era la manera com tractava els seus treballadors: Chema els donava la culpa de la baixada de facturació que va experimentar el negoci.

Foto de Chema, participant de 'Pesadilla en la cocina'.
Chicote va ajudar Chema, l'últim protagonista del seu programa. | La Sexta
 

Ara s'ha sabut que la dona del participant patia maltractaments per part del seu marit. Així ho han informat els mitjans locals, referint-se a ell pel seu nom complet: José María Laguna.

L'home va anar a casa de la seva exdona la nit de Nadal amb el propòsit de parlar amb els seus fills, amb qui no havia parlat des del 22 del mes passat. És a dir, només dos dies.

Quan va arribar, el detingut va mantenir una forta discussió amb la seva exdona, fins al punt en què va intentar agredir-la, presumptament. La dona va trucar immediatament a la policia, de manera que es van emportar Chema detingut.

Alberto Chicote va anar abans al seu restaurant

Quan el famós cuiner va anar al seu establiment per posar ordre, Alberto Chicote es va trobar amb una veritable jungla al negoci. Moltes de les treballadores es van queixar de l'actitud dèspota del seu cap.

Només l'encarregat es posicionava a favor seu, Paco, que defensava que tots han de fer de tot per fer que el negoci segueixi endavant. Ana i Elena, cambreres del restaurant, per la seva banda, es lamentaven de les condicions en què havien de treballar.

Alberto Chicote, de fet, va tenir fortes topades amb el cap. El primer va ser arran d'un pollastre en mal estat que li volien servir al xef. «Jo he dit que el pollastre fa olor de mort», deia una de les cambreres.

Al presentador li va semblar que el pollastre estava bé, però. Alberto Chicote li va oferir al participant que olorés l'au, una cosa que va rebutjar Chema. «No? De debò? Doncs tens un problema», li va dir rotundament.

«Si veig que alguna cosa està dolenta, la llenço a les escombraries, m'és igual. Si m'he hagut de gastar un, m'he hagut de gastar dos, no em gastaré un euro?», el va atacar violentament.

Mentre el programa seguia, Alberto Chicote va rebre insults i les males actituds del cap de cuina. Aquest el va enviar «a prendre per cul» en diverses ocasions. Un fet que, òbviament, no va agradar gens al xef, ja que no només ell va ser la diana de les seves males paraules, sinó també les seves treballadores.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp