IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El xef Marc Ribas obrirà un nou restaurant a Gràcia

El famós cuiner ha recollit el premi Zapping a millor programa d’entreteniment

Marc Ribas a la cuina
Marc Ribas obrirà un nou restaurant al centre de Barcelona dedicat a la cuina burguesa | Cedida

En Marc Ribas és conegut pel seu programa de TV3 ‘Cuines’ i també per fer de presentador a ‘Joc de Cartes’. El seu programa de receptes culinàries és el més vist al país que no s’emet en horari de vespre-nit. Amb un 20% d’audiència com a mitja, en Marc prepara menjar per 300 mil espectadors a diari. Aquest any ha recollit també el premi Zapping a millor programa d’entreteniment  gràcies a ‘Joc de Cartes’.

Però les bones notícies pel jove cuiner no s’acaben aquí, ara, segona ha informat ‘L’independent de Gràcia’, en Marc Riba obrirà un nou local al barri de Gràcia, concretament als Jardins de Gràcia, a l’hotel Casa Fuster. El local s’obrirà passat Sant Jordi i dura per nom ‘Panot’, en honor a les lloses típiques amb les quals es fan les voreres de Barcelona.

«Volem reivindicar, com ho fa el mateix edifici de Casa Fuster, la cuina burgesa i les aportacions dels indians», ha explicat en Marc Ribas al ‘Setmanari de Gràcia’. Entre els plats que es cuinaran, segons el xef, hi haurà «llagosta a la catalana, suquet de gamba vermella o galantina de pollastre pota blava». Cal destacar que en Marc Ribas seguirà amb el seu establiment al Vallès després d’haver tancat ‘Capritx’, a Sant Quirze.

Mar Ribas durant joc de cartes
Marc Ribas presentà 'Joc de Cartes' des del 2017 | Cedida

 

Marc Ribas, el cuiner ‘hipster’ que triomfa a TV3

El cuiner Marc Ribas és reconegut per presentar ‘Joc de Cartes’ de manera energètica i dinàmica. A en Marc Ribas moltes vegades se l’ha etiquetat de cuiner ’hipster’ per un estil, una barba i un pentinat que, segons confessa, està inspirat en l’Elvis Presley.  

Però, qui és Marc Ribas i qui és la seva parella? Va néixer a Girona l’any 1976, és a dir, té 43 anys. Sorprenentment, va ser estudiant de Belles Arts i per treure’s un sou treballava els caps de setmana en l’hostaleria, fins que va descobrir que era la seva passió i que es volia dedicar per complet. A més, en Marc ha viscut a Girona, 20 anys a Sabadell, a Terrassa, on resideix actualment, i inclús va marxar cinc anys a treballar al Brasil.


Comentaris

envia el comentari