Primer pla de Gloria Camila Ortega somrient

El xicot de Gloria Camila Ortega s'amaga en confirmar-se els pitjors rumors

Gloria Camila Ortega està vivint una de les experiències més importants de la seva vida

Gloria Camila Ortega es troba concursant al reality de Telecinco, Pesadilla en el paraíso. Allà, juntament amb els seus companys, s'ha de fer càrrec d'una granja, mentre que els concursants han de conviure i dur a terme les dures tasques domèstiques que comporta una casa a la natura.

La filla d'Ortega Cano va entrar al programa com un terratrèmol, de seguida va saber com actuar davant les càmeres i a quins dels seus companys s'havia d'acostar. Gloria va entendre's força amb alguns i es va enemistar amb altres. I és que Gloria Camila Ortega vol desemmascarar i mostrar la cara real de les persones que l'envolten al reality, tot i que, per a alguns, ella encara no ha mostrat la seva veritable faceta.

Després d'unes setmanes de disputes intenses, ara, la tia de Rocío Flores està nominada. Juntament amb ella, Omar Sánchez, ex d'Anabel Pantoja, haurà de disputar-se la continuació al programa.

Pesadilla en el paraíso ha canviat la mecànica del joc. Després de moltes voltes, el programa al final va decidir com havien de procedir en alguns aspectes. Així ho van fer públic ahir, 5 d'octubre, a la nit. A més van anunciar que hi hauria dues nominacions: ara, estarà en mans del públic escollir qui ha d'abandonar la granja. Aquesta setmana ha tocat a Gloria i Omar.

Foto de Gloria Camila
Gloria Camila podria ser expulsada de Pesadilla en el paraíso  | Mediaset

Xavier Font votava Sánchez, cosa que en va sorprendre molts per la relació que mantenen. «Ho sento molt, et toca a tu», deia mentre li feia entrega del braçalet. Per la seva banda, Omar mantenia la calma. «Estic tranquil, he vingut a jugar. Si me n'he d'anar, ho faré amb el cap ben alt», comentava. Tot i això, va reconèixer que no s'ho esperava.

Per triar el segon nominat, a les noves regles de joc, la resta de concursants havien de votar en directe i, evidentment, es van discutir molt. Ningú no sortia ben parat.

Tots hi participaven, excepte Dani García, que era el capatàs, i Víctor Janeiro, que va aconseguir la immunitat. Així, l'elecció de nominats es disputava entre Gloria Camila Ortega i Marco Ferri, dos concursants enfrontats atès que són els caps de bandes diferents de la casa.

El xicot de Gloria Camila Ortega, molt atent

Davant de tot el que està passant a la granja, la família de Gloria Camila li està donant més suport que mai. Fa poc vèiem com el seu pare, José Ortega Cano, li enviava un vídeo animant-la.

Però, a més del seu pare, té un altre suport fonamental, es tracta del seu xicot, David García. La parella està junta des de fa un temps i porten una relació molt discreta. David García és la seva primera relació de Gloria Camila des que ho va deixar amb Kiko Jiménez, una ruptura molt mediàtica per tot el que s'estava publicant.

Videotrucada de Gloria Camila i José Ortega Cano a 'Pesadilla en el paraíso'
Gloria Camila va rebre el suport del seu pare amb una videotrucada durant el reality| Mediaset

El jove coneix la filla del torero perquè és amic d'un cosí seu, José Antonio Ortega Mosquero, tots dos comparteixen equip de futbol. Així doncs, la parella es coneixia des de feia temps.

David va estudiar Dret i després va continuar la seva formació a la carrera d'INEF. En l'actualitat es guanya la vida com a professor d'anglès i instructor de Body Combat. El jove madrileny està força ben integrat al cercle de Gloria, tant que ja és considerat un «bon amic» de la família, cosa que suma força punts. A més, ella també es porta de meravella amb els familiars d'ell.