Muntatge de Paz Padilla i Fran Medina

El xicot de Paz Padilla li comunica que no vol seguir amb la relació

Paz, sorpresa amb la decisió del seu noi

Paz Padilla està disposada a donar-li una nova oportunitat a l'amor. En les darreres setmanes se l'ha pogut veure molt unida Fran Medina, un guàrdia civil amb qui podria mantenir una relació sentimental. Ell sembla estar enamorat, però hi ha una cosa que l'ha fet canviar d'opinió.

Després d'aparèixer a diversos mitjans de comunicació va patir una situació d'«estrès i pànic». Sí, perquè va sentir-se una mica desbordat per la repercussió que van tenir unes fotos publicades de la parella. Davant d'aquesta situació, Medina va escriure un comunicat per a diversos mitjans en què sol·licitava seguir sent un personatge anònim i que no el fotografiïn més.

Per a Paz això suposa una situació totalment nova, tan acostumada a ocupar les portades de les revistes. Però, per a l'agent de la Benemèrita serà difícil aconseguir el seu propòsit, ja que és ell qui ha de fer-se petons al carrer amb una famosa i a plena llum del dia.

Així doncs, assenyalen que el nou xicot de Paz no ha encaixat gens bé que el fotografiessin sense el seu consentiment, ja que s'entén que aquest contingut gràfic no té interès públic. A més, en el comunicat apuntava que la publicació d'aquestes instantànies li van generar una situació d'estrès.

De fet, van ser molts els mitjans de comunicació que van posar-se en contacte amb ell. Una prova que demostraria que la seva relació si té interès públic, cosa que pretén negar.

Paz Padilla per Cadis amb Fran Medina
Paz Padilla passejant amb la seva parella | GTRES

Alhora, cal no oblidar que la persona que hi ha al seu costat ha concedit diverses entrevistes i ha escrit llibres parlant de qüestions personals. Així que, ara només cal esperar per veure si serà capaç de suportar aquesta situació molt més temps. D'entrada, el més probable és que l'amor s'acabi imposant, però de moment els hi costarà assumir aquesta repercussió.

La relació de Paz Padilla amb aquest guàrdia civil es remunta ja fa uns quants mesos. És més, Informalia recull que ja la va acompanyar a diferents actes en els darrers temps, estant present també a les Campanades que va presentar. I és que va decidir acompanyar-la en un dia tan especial, possiblement amb la càmera de fotos, de la qual es declara un gran apassionat.

Per par tseva, la que fos presentadora de Sálvame intenta passar pàgina i oblidar el passat. Fa gairebé dos anys que és vídua després de la pèrdua del seu gran amor, Antonio Juan Vidal, que va morir a causa d'un tumor cerebral. Després de la seva mort va intentar normalitzar la situació, tant amb un llibre com amb una obra de teatre.

Per aquest motiu, ha sorprès molt que refés la seva vida tan aviat. Les imatges publicades per Semana fa uns dies van generar un gran enrenou, ja que tothom la va voler felicitar per la bona notícia, però al seu noi no li va fer gaire gràcia.

Paz Padilla porta un any sortint amb el seu xicot

Paz Padilla hauria començat la relació ja fa un any, segons expliquen algunes publicacions. La seva filla la va animar a fer el pas perquè tornés a obrir el seu cor. A més a més, ella mai ho va descartar, i admetia que el seu marit desitjaria que fos feliç.

Per això, no s'ho va pensar dues vegades i va començar a sortir amb en Fran. Al llarg dels darrers mesos han compartit viatges, vacances i també mals moments. Així, per exemple, ell va estar al seu costat quan la van acomiadar de Mediaseti va haver d'anar als tribunals.

Fran Medina
Fran Medina fa un any que sortia amb Paz | FRAN MEDINA @MEDINA_PHOTO

No obstant això, el guàrdia civil vol passar desapercebut. Tant és així que, tot just publicar-se les seves fotos a la revista, va decidir desactivar tots els seus comptes a les xarxes socials. I és que no volia que ningú pogués endinsar-se a la seva vida privada.

▶️ Mario Vaquerizo, muy preocupado por Alaska tras el mazazo que ha recibido su mujer

Paz Padilla mai ha encaixat gens bé ser l'objectiu dels fotògrafs, i això que va treballar durant deu anys en un format que es dedicava a informar-ne. Ara, sembla que també comparteix aquest tret amb el seu noi.

Google News ja ha tornat a Catalunya. Segueix-nos ara, clicant aquí i no et perdis les teves notícies preferides.