Imatge de Rocío Flores i el seu xicot Manuel Bedmar

Manuel, la parella de Rocío Flores, al punt de mira: «Només hi va haver petons»

Manuel Bedmar assenyalat per una possible infidelitat

Rocío Flores va voler deixar l'anonimat i esdevenir personatge públic malgrat que el seu pare negués que la seva filla seguís el camí familiar. Al principi ens van vendre una jove tímida que volia continuar sent anònima, però al final li ha agafat el gust a les càmeres.

La seva exposició pública també ha arrossegat irremeiablement el seu entorn més proper. Concretament al seu xicot, Manuel Bedmar, sempre al costat de Rocío, del qual cada cop es descobreixen més coses sobre la seva vida privada.

Enmig del conflicte familiar que sobrevola la família Flores, Manuel també va sortir esquitxat. Fa uns mesos van sortir a la llum uns rumors que posaven al punt de mira la relació de la parella.

Foto familiar
Manuel està molt integrat a la família Flores | Cedida

Manuel Bedmar i la seva suposada infidelitat

Només cal donar una ullada a les xarxes socials de Rocío Flores per veure que la seva relació sentimental és idíl·lica, fins i tot els hem pogut veure d'allò més acaramel·lats i intercanviant-se missatges d'amor.

El jove està més que integrat a la família arribant a compartir els moments més especials amb ells. És més, té una excel·lent relació amb el seu cunyat, David Flores, amb qui se l'ha vist acompanyant-lo en nombroses ocasions.

Tanmateix, aquesta relació tan perfecta podria no haver estat sempre així. Almenys és el que van apuntar des de 'Sálvame' després del ressò d'un rumor que apuntava a una possible infidelitat de Manuel Bedmar.

En concret, una noia va confessar al programa de les tardes de Telecinco haver mantingut un acostament amb el xicot de Rocío Flores. «Em va demanar l'Instagram i ens vam començar a parlar allà, i tot molt bé», va començar explicant.

Foto familiar
Rocío Flores, amb el seu germà | Cedida

La noia va explicar que Manuel li havia dit que tenia xicota, però que estaven travessant un mal moment. A més, segons li va explicar, com que Rocío era molt controladora i possessiva, no va dubtar a continuar parlant amb ell.

Així, va assegurar que van mantenir el contacte durant mesos fins i tot van arribar a quedar per tornar a veure's. «Em parlava cada dia, fèiem fins i tot videotrucades, molt bé, vam arribar a quedar dues vegades», assenyala.

«Hi va haver petons»

La noia, el nom de la qual no va voler revelar, però sí que va confessar ser cambrera, va explicar que fins i tot es van intercanviar fotos amb poca roba. La bona relació que mantenien els va portar a fer el pas definitiu quan es van veure cara a cara. «Només hi va haver petons, res més», va revelar.

Fotografia de Rocío Flores plorant
Manuel es va fer un petó amb una altra estant amb Rocío Flores | GTRES

Segons va explicar la suposada amant de Manuel Bedmar, Rocío va descobrir alguna conversa entre el seu noi i la cambrera. Però el que mai va saber és que es van veure diverses vegades i que es van besar.

Pel que sembla, Rocío i Manuel van discutir i van estar separats durant tres mesos. En aquest temps, Bedmar va continuar mantenint converses amb la seva suposada amant, fins que es va acabar de manera contundent.

La reacció de Manuel Bedmar davant la seva presumpta infidelitat

Mantenint la seva postura de no ser el focus de la notícia, Manuel Bedmar no es va voler pronunciar sobre la seva suposada infidelitat. «Prefereixo estar al marge de tot això que després tot són problemes», assegurava.

Tot i això, l'entorn més proper del xicot de Rocío explica que aquest ho ha negat tot. Això sí, va admetre que al principi de la relació amb la neta de Rocío Jurado hi va haver «discussions, pujades i baixades a la parella».

A més a més, va publicar un missatge molt significatiu a les xarxes socials aprofitant l'aniversari amb Rocío Flores. «Res ni ningú podrà amb nosaltres, sempre de la teva mà, t'estimo», escrivia el Manuel acompanyant una foto amb la seva noia.

Actualment, Rocío i Manuel mantenen una relació des de fa quatre anys de la qual no han deixat de presumir a les xarxes socials. Així mateix, el malagueny és molt estimat per la família Flores, ja que fins i tot va anar al casament d'Ortega Cano i Ana María Aldón.