Primer pla de Pablo Urdangarin

La xicota de Pablo Urdangarin descobreix la veritat, pren una decisió: «a dues bandes»

Pablo Urdangarin té unes despeses molt elevades

Pablo Urdangarin s'ha convertit en l'home del moment perquè un conegut mitjà ha confirmat el seu secret de domini públic. A 'Socialité' van assegurar que estava enamorat d'una noia que pertanyia a una família acomodada i van prometre que hi havia fotos. Vanitatis ha tret a la llum aquest material que suposadament té un preu molt elevat al mercat de la crònica rosa.

Pablo Urdangarin podria haver guanyat molts diners parlant de la seva relació sentimental, però no cal i no vol problemes. Segons ha sortit publicat, la seva xicota ja ha descobert la crua realitat: les despeses del jove les paga la infanta Cristina. Li fa una transferència mensual per cobrir les seves necessitats, necessitats que estan donant molt de què parlar.

Primer pla de Pablo Urdangarin elegant
Pablo Urdangarin està al punt de mira de molts mitjans | GTRES

Han assegurat que la xicota de Pablo ha estat diverses vegades al seu pis, una casa situada a una de les millors zones de Barcelona. Viu amb dos companys i entre tots en paguen 1.500 €, però Urdangarin té una habitació amb bany privat per a ell sol. La misteriosa noia que ha ocupat el seu cor, segons ha sortit publicat, ja ha descobert què està passant amb els diners.

La seva àvia, Sofia, suposadament es va oferir a ajudar els seus nets, però la infanta Cristina té un bon sou i es va negar en rotund. La germana del rei corre amb totes les despeses dels fills i no vol que la seva mare s'impliqui en un assumpte tan personal. Així i tot, això no ha fet que la polèmica desaparegui i la família de Cristina de Borbó cada vegada rep més crítiques.

Pablo, seguint les informacions publicades, està força il·lusionat amb la seva xicota i li ha explicat la veritat. No vol que s'emporti cap sorpresa, pensa que el millor és ser sincer i compartir amb ella com és la seva vida. De moment tot el que té li dona la seva mare, però en un futur es podrà mantenir només gràcies a la seva carrera esportiva.

Pablo Urdangarin, assenyalat per una periodista

Pablo sap que els rumors aniran augmentant. De fet, una periodista de Telecinco l'ha acusat d'estar «jugant a dues bandes». Alexia Rivas assegura que Urdangarin estava sortint amb una amiga seva en secret i alhora tenia una altra parella a Barcelona. De fet, Alexia va negar en un primer moment la informació de 'Socialité' perquè pensava que el jove ja estava enamorat.

Primer pla de Pablo Urdangarin.
Pablo Urdangarin està centrat en la seva carrera | GTRES

La parella de Pablo ha decidit que guardarà silenci el temps que calgui, vol que passi la tempesta i que no li esquitxi. Segons han confirmat, és més gran i ha rebut diverses ofertes per trencar el seu silenci, però ha pres la decisió de ser anònima. El problema és que ja li han fet fotos i la seva identitat no és cap secret per als periodistes.

Urdangarin s'ha assegut amb la noia i li ha confessat la veritat, però potser no n'hi ha prou. L'entorn assegura que la relació va de debò i que la parella de l'esportista continuarà apostant fort. Pertany a una família influent que tampoc consentirà que el seu nom estigui en boca de tothom.

Pablo Urdangarin s'està jugant molt

Pablo té molt bona reputació, però és al punt de mira i no es pot permetre cometre cap error. Tot el que ha passat amb la seva xicota li ve gran, però ha respost com millor sap: amb el seu somriure. Només ha confirmat que està en un moment perfecte i no ha perdut el temps a contestar Alexia Rivas.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

La infanta Cristina li continuarà pagant uns diners cada mes perquè no tingui problemes. Diners que suposadament, i sempre segons la informació publicada, ara també en gaudeix el nou amor.

La jove ha decidit que no farà cas als rumors, per això no importa el que diguin. Es diu que de moment confia en el seu xicot i en la seva nova família política.