Les astronòmiques xifres del divorci d'Alejandro Sanz i Raquel Perera

El cantant ha de pagar una pensió a Raquel Perera

Imatge d'arxiu d'Alejandro Sanz
El cantant i la seva exdona han afrontat un divorci complicat  | Cedida

Alejandro Sanz i Raquel Perera han afrontat un divorci bastant complicat malgrat que en tot moment han deixat clar que ha estat de mutu acord i que cap de les dues parts ha sortit perjudicada.

L'exparella té dos fills en comú, Dylan i Ànima. Fruit del seu matrimoni, a part del naixement dels seus fills, també es van forjar projectes professionals en comú, alguna cosa que ara ha canviat, ja que amb el divorci cadascun ha obtingut la seva part. Fills, projectes i habitatges, tot això s'ha hagut de posar d'acord.

Els advocats de tots dos han reconegut públicament que s'ha intentat que cap de les dues parts  surtin perjudicades. Com en tots els divorcis quan hi ha fills pel mig, s'ha de decidir la custòdia i la posterior manutenció

Els advocats tant d'Alejandro Sanz com de Raquel Perera ho van descriure com «un acord de divorci totalment satisfactori» per ambdues parts, però òbviament, i tenint en compte tot el que calia matisar va ser bastant complicat.

Raquel Perera rebrà una pensió alimentària

Tot i que en un principi Raquel Perera sol·licitava una pensió alimentària de 40.000 euros mensuals per als seus fills, Dylan i Alma, finalment, segons revela ‘ABC’, l'acord s’ha quedat en 10.000 euros al mes.

Però això no és tot, ja que Alejandro Sanz haurà de pagar un milió d'euros en concepte d'indemnització a Raquel Perera. Ho farà en tres terminis. Això sí, Perera no podrà demanar més diners al seu exmarit.

El citat mitjà, així com el portal '20 minutos' afirmen que el cantant sufragarà una casa per a la seva exdona i els seus fills. La condició és que aquest habitatge ha d'estar prop de la que ell mateix posseeix a Pozuelo de Alarcón, assegurant així que els nens estaran prop del seu pare i de la seva mare. El lloguer de l'habitatge no podrà excedir els 6.000 euros mensuals.

Alejandro Sanz també serà el que pagui les despeses mèdiques i escolars dels nens, així com el sou de l'empleada que cuida dels seus fills. Respecte al temps que han de passar els nens amb els seus pares, ha quedat estipulat que ha de ser equitatiu.


Comentaris

envia el comentari