IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La xirigota contra Andrea Janeiro ataca de nou: «T'animarem a Miss Espanya»

El requeriment legal presentat per la filla de Belén Esteban va espantar, inicialment, els membres del grup

Imagen de la chirigota 'Una corrida en tu cara'
Els membres de la xirigota 'Una corrida en tu cara' | Cedida

El Concurs de Falla del Carnaval de Cadis té la polèmica organitzada. Aquesta resideix en els missatges que s'envien la xirigota sevillana 'Una corrida en tu cara' i Andrea Janeiro. Després que el grup compongués una cançó burlant-se de la filla de Belén Esteban i que ella contraataqués amb un requeriment judicial, la banda ha interpretat una segona peça dedicada a la jove.

«Ja estan els toreros una altra vegada a antena, així que Andreita canvia de cadena», començava la composició, demostrant que no pensaven acceptar les exigències dels advocats, els quals esperaven que abandonessin la competició pels danys provocats. No obstant això, els seus lletrats van assegurar que no havien de patir per res, pel que van continuar amb la seva versió.

Aquesta vegada, l'humor era encara més àcid, doncs afirmaven que per no crear més problemes, admetrien que l'Andrea era «una 'jartá' de guapa». De la mateixa manera, li van demanar una disculpa, mentre afirmaven que la nova lletra l'havia «escrit el meu advocat». Les rimes, una vegada més, anaven dirigides a danyar, amb un to humorístic, la imatge de la jove.

Tot i això, no es van voler quedar només aquí, pel que van continuar la música admetent que si s'havien disculpat, era perquè no volien «pagar-li a la teva mare totes les seves operacions», motiu pel qual no li donarien «més canya». El punt màxim d'humor va arribar al final de la cançó, on van assegurar que, per tal d'acabar bé amb ella, «t'animarem al certamen de Miss Espanya».

Un ensurt breu

El representant de la xirigota va admetre que, inicialment, el requeriment judicial els va preocupar. No obstant això, els advocats ràpidament els van assegurar que el procediment no era possible, encara que els van recomanar que es mantinguessin en silenci. Per aquest motiu, la banda va preferir no parlar i fer el que millor saben: cantar.

«Havien de treure-li humor al tema, però no volíem parlar amb la premsa. No volíem donar-li bombo a una persona que no forma part del Carnaval», va afegir l'artista, al mateix temps que animava a Andrea Janeiro a gaudir de les composicions que apareixen en el concurs, doncs no havia de prendre-s'ho de manera personal.

'Una corrida en tu casa', la chirigota que la tiene tomada con Andrea Janeiro
'Una corrida en tu casa', la xirigota que dedica les seves cançons a Andrea Janeiro | Cedida

«No és la primera persona a qui se li fa un cuplé. No hi ha intenció d'insultar», va explicar. Per aquest motiu, els va estranyar tota la polèmica que es va generar al seu voltant, on fins i tot, en algun moment, van arribar a pensar que «ens posarien a presó». No obstant això, al veure allunyat el perill, van decidir continuar amb el costat divertit de la festa gaditana.

L'inici de la història

El motiu pel qual Andrea va presentar el requeriment contra 'Una corrida en tu cara' va ser per la primera cançó que van compondre. En ella, s'interpretava que «la nena de Jesulín i Belén Esteban té tota la cara com una 'papa' nova. Ja no està pixelada i la nena és horrible. Si jo fos el seu pare, la deixaria borrosa fins als trenta». També afegien frases com «Haurem de veure-la doblegant llençols sense barbeta».

Imagen de la hija de Belén Esteban
Imatge d'Andrea Janeiro, la filla de Belén Esteban | cedida

Una vegada que els mitjans de comunicació es van encarregar de difondre la versió, els advocats de la jove van procedir amb el tràmit judicial. En ell, es demanava que s'eliminés la composició i que la xirigota abandonés la competició. Fins i tot van arribar a amenaçar que cancel·larien el Concurs d'Agrupacions Carnavalesques de Cadis. Tot i això, al final va quedar en una advertència.


Comentaris

envia el comentari