Imatge de Xisca Perelló.

Xisca Perelló confirma la seva nova feina a les poques setmanes de ser mare

El tenista i la seva dona tenen entre mans un negoci molt especial

Xisca Perelló acaba de ser mare amb el seu marit Rafa Nafal. I poc temps després d'estrenar paternitat, la parella està anunciant un projecte molt especial. Un, que, a més, fa molt bona olor.

El matrimoni acaba de treure el propi perfum comercialitzat i personal per l'empresa Henry Haques Perfums. Segons El Diario de Mallorca, es tracta de la col·lecció sota el nom In All Inmacy, dues fragàncies amb la denominació del propi tenista i una altra de la seva dona.

No obstant això, aquesta fragància no estarà disponible per a totes les butxaques. El preu oscil·la entre els 550 i 1.100 euros i només es podrà trobar a les botigues de la marca.

El mateix esportista va participar a la presentació del seu perfum fa un parell de setmanes a París. Aquest producte està inspirat a Mallorca, la primera fragància té motes d'olor de coriandre, llimona, artemísia, fusta de cedre i cuir. Mentrestant, la segona, conté elements florals, cítrics i frèsia.

Xisca Perelló, per la seva banda, ha triat combinar aromes de violeta, tarongina, bergamota, gessamí, sàndal i mesc blanc. En la creació d'aquests productes hi han participat Henry Carmona, Ivette, la seva dona, i Joseph Sassi, mestre perfumista. Un equip d'elit per al millor producte, i és que aquest últim és el representant de l'Escola Francesa d'Alta Perfumeria.

Aquesta unió comercial va sorgir a través d'una altra de les marques amb què col·labora el balear, Richard Mille. Una firma famosa per tenir rellotges d'alta qualitat, molt resistents i lleugers.

«Vivim millor amb un perfil més baix»

Aquest treball ve després de la gran notícia de Xisca Perelló i Rafa Nadal i la seva paternitat. I és que tots dos sempre s'han caracteritzat per ser molt gelosos de la seva intimitat i no parlar de la vida privada. Així ho deia el tenista en una recent roda de premsa, en què no van parar de preguntar-li sobre el seu fill.

«Com tots sabeu, no acostumo a parlar de la meva vida personal. Considero que ja estic prou exposat a la meva vida professional; soc força obert en aquest sentit».

I afegia: «Però per una qüestió de tranquil·litat i per la manera com ho entenc. No només jo, sinó altres persones que conviuen amb mi, vivim millor amb un perfil més baix», deia.

Foto de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
El matrimoni està Tots dos han sabut com recolzar-se mútuament en els moments més complicats. | Europa Press

«La manera com canvia la vida no ho sé, perquè no hi tinc experiència, però no tinc previst que això suposi un canvi en la meva vida professional», sentenciava.

Xisca Perelló i ell fa 18 anys que estan junts, 14 d'ells com a parella. Es van conèixer durant l'institut, ella era companya de pupitre de la seva germana i el 2005 van iniciar una relació formal. No va ser fins al 2019 que es van donar el sí vull davant de convidats d'allò més exclusius, com els reis emèrits i companys de professió.

La balear s'ha quedat embarassada aquest any. La parella tenia previst ser pares quan l'esportista es retirés. Però pel fet que la seva feina es pot allargar més del previst, tots dos han decidit aquest esperat moment.