Muntatge fotogràfic de Xisca Perelló i Rafa Nadal

Xisca Perelló pren una decisió una setmana després de néixer el fill amb Rafa Nadal

Xisca Perelló ha decidit què és el millor per al nadó

Xisca Perelló està ingressada a l'hospital des del mes d'agost passat, tant els metges com els seus éssers estimats estan pendents d'ella des d'aleshores. I és que la salut tant del fill com la de la mare és el més important.

Així doncs, aquests darrers dies, per recomanació mèdica, Xisca Perelló ha decidit tornar a casa. La jove ha estat donada d'alta després d'haver donat a llum el seu primer fill. El 8 d'octubre passat va néixer Rafael Nadal Jr, el primer fill de la famosa parella. Segons el Diario de Mallorca, el part va ser perfecte, tant el petit com la Xisca es troben en condicions òptimes.

Així que la balear ha abandonat l'hospital per dirigir-se a casa amb la família, la vida de tots dos ha fet un gir de 180 º. El naixement d'un fill sempre trastoca la rutina i les perspectives personals de tothom i no ha estat diferent per a ells.

Han estat uns mesos complicats per a Xisca Perelló. La mallorquina ha patit complicacions durant el seu embaràs i, fins i tot, es va veure obligada a fer una aturada a la seva vida.

La salut de Xisca Perelló en perill

La noia va ser hospitalitzada d'urgència el mes d'agost passat, una notícia que va preocupar tot el seu voltant, tant en el cercle més íntim com en els seguidors. Tot i això, no ha transcendit molta informació sobre el seu estat.

La família Nadal Perelló es caracteritza per l'hermetisme pels assumptes privats. No han transcendit els motius exactes pels quals va haver de ser ingressada Xisca, però sí que es va poder saber que era probable que el fill naixés abans d'hora. A més, sembla que va haver de ser intervinguda en una petita cirurgia per preservar el benestar de tots dos. Per sort tot va sortir bé, tot i que es va haver de quedar tot el tercer trimestre a l'hospital per vigilar la seva salut.

Rafa Nadal i Xisca Perello
Rafa Nadal i Xisca Perelló sempre s'han fet costat | GTRES

Afortunadament, ara, els pares podran gaudir del seu petit a casa, on han d'estar. El nadó ha nascut la setmana 37 de gestació, dins les dates indicades perquè no sigui prematur.

Mentre que Xisca Perelló guardava silenci, com de costum, Rafa Nadal ha volgut agrair als seus seguidors el seu suport incondicional, i ho ha fet a través del compte de Twitter. Saludava tots els seus seguidors i deia que després d'haver passat uns dies i de tots els missatges que havia rebut volia donar les gràcies. També informava que estan tots bé.

Setmanes de molta angoixa

Rafa Nadal ha estat acompanyant el seu amor des que va entrar a l'hospital, tot i que moltes vegades ha hagut de viatjar per complir els seus compromisos professionals.

Roger Federer i Rafa Nadal
Roger Federer i Rafa Nadal, emocionats a la Laver Cup | TWITTER

El tenista va haver d'acudir al certamen de l'US Open, on no ho va poder donar tot de si mateix a causa de la seva situació personal. Malauradament, no va poder arribar a la final com li hauria agradat. A més, va anar al torneig de comiat del seu amic i rival Roger Federer, on el sentiment i l'emoció el van vèncer. No va poder aguantar les llàgrimes i agafar-li la mà al seu estimat company.

Ara sembla que Xisca Perelló i el nen s'han convertit en la principal preocupació de l'esportista. No obstant això, Rafa segueix atenent els seus compromisos professionals a Mallorca.