Foto de Rafa Nadal i Xisca Perelló.

Xisca Perelló descobreix que Rafa Nadal podria haver pres una decisió

El final per a Rafa Nadal pot estar més a prop del que sembla

Xisca Perelló i Rafa Nadal han iniciat una vida plena de canvis. En convertir-se en pares per primera vegada, el seu món s'ha vingut de cap per avall. I és que aquests canvis encara no haurien acabat.

Rafa Nadal és un dels millors tennistes del món, un títol pel qual lluita durant molts anys. Amb pujades i baixades, però sempre s'havia mantingut al top de la llista. No obstant això, sembla que el seu món, professionalment parlant, ha començat a trontollar a poc a poc.

Des que Rafa Nadal i Xisca Perelló han estat pares, tot el seu voltant ha fet un gir de 180 graus. La seva vida personal i professional han passat pràcticament a un segon pla després de la benvinguda al món del seu petit Rafa. I molts dels tennistes professionals del panorama internacional ho han notat, per exemple, l'extennista Boris Becker.

L'alemany va abandonar la presó l'any passat i ara mateix resideix al seu país, on es guanya la vida com a comentarista del canal Eurosport. La llegenda ha parlat sense embuts sobre el futur immediat del balear.

Foto de Rafa Nadal.
El marit de Xisca Perelló s'enfronta a un moment complicat a l'esport. | GTRES

Rafa Nadal pateix una lesió de nou al múscul psoes ilíac a la cama esquerra. «Si la pregunta és si Rafa jugarà fins als 40, la resposta és que no ho crec. La derrota davant McDonald va ser el primer pas a la retirada perquè una lesió així triga temps de recuperació i ell ja té una edat. Els seus dies al tennis estan comptats», comentava amb prou sinceritat. Unes dures paraules que podrien afectar l'ànim del tennista mallorquí.

Rafa Nadal té clar quan ho deixarà

L'alemany fins i tot ha declarat, amb molta confiança, que és possible que Rafa Nadal no arribi a competir l'Open d'Austràlia. «Crec que voldrà jugar a París una vegada més. No sé si tornarà a Austràlia. Per això cal gaudir de la seva presència mentre estigui en competició», deia.

Rafa Nadal s'ha vist gairebé assetjat per la premsa i els seus seguidors sobre la seva data d'acomiadament de les pistes. Tanmateix, el mallorquí no ha fet més que desmentir qualsevol xerrameca sobre la seva retirada. De fet, segons confessava, es troba en bon estat físic: «Si veiéssiu com entreno diàriament, no pensaríeu que vull retirar-me».

Xisca Perelló està sent testimoni de tot el procés mental i físic pel qual està passant des que es van convertir en pares. La parella del balear sempre li ha estat donant suport, sobretot en aquests durs moments.

«No és desastrós, gens ni mica. Puc i ho he de fer millor, però ja ho he dit, no he jugat gaire fins ara. Ell sí que crec que havia jugat fa dos dies i això és un avantatge», deia després de ser derrotat a la United Cup.

«No he de continuar jugant per cap raó en concret i continuo per la passió que sento per aquest esport. Quan no tingui passió, ho deixaré. Sembla que estan molt interessats en la retirada. Soc aquí per jugar a tennis i el moment de retirar-me no ha arribat ara com ara. He de treballar físicament per ser més ràpid, més sòlid, cometre menys errors i millorar la meva presa de posicions i jugar més temps. Puc millorar, l'Open d'Austràlia comença dues setmanes». Així responia fa un parell de setmanes després de ser assetjat per la insistència del final amb la raqueta.

Tot i això, caldrà esperar per veure com i quan conclou la impecable carrera de Rafa Nadal.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp