Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Xisca Perelló

Xisca Perelló, dona de Rafa Nadal, trencada a l'enterrament del seu pare: les imatges

L'enterrament de Miquel Perelló va tenir lloc a Manacor, Mallorca

Dol a la família Nadal-Perelló. Fa uns mesos, la parella donava la benvinguda al seu primer fill. Ara, malauradament, Rafa Nadal i Xisca Perelló han patit una terrible pèrdua. Tal com ha sortit a la llum, aquest dijous 20 d'abril, va morir l'empresari Miquel Perelló, pare de Xisca, a Manacor, municipi situat a Mallorca. Un cop molt dur per la família. 

Aquest divendres passat va tenir lloc l'enterrament del sogre de Rafa Nadal a l'església Cristi Rei de la mateixa localitat. D'aquesta manera, tota la família va acompanyar la parella en aquests moments tan durs. Xisca Perelló i Rafa Nadal van estar en tot moment al costat de Maria Pascual, mare de la tenista.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Xisca Perelló és filla única

Tal com afirmen diversos mitjans i a les imatges que han sortit a la llum de l'enterrament, es pot observar una Xisca Perelló destrossada per la pèrdua. Cal recordar que la dona de Rafa Nadal és filla única i estava molt unida al seu pare. Tant per la mare de Xisca Perelló com per ella mateixa, Miquel Perelló era un pilar fonamental a les seves vides.

Imatge de Xisca Perelló
Xisca Perelló a l'enterrament del seu pare, Miquel Perelló. | GTRES

A l'enterrament, Xisca Perelló i la seva mare van arribar juntes, seguides de Rafa Nadal, el qual es va mostrar visiblement afectat. Nadal i el seu sogre tenien una meravellosa relació. Tant és així que part de la família del tenista, també va assistir a l'enterrament de Miquel Perelló. Ara, la parella haurà d'afrontar uns mesos molt complicats. 

Imatge de Rafa Nadal
Rafa Nadal visiblement afectat per la mort del seu sogre. | GTRES

Miquel Perelló era molt estimat

Miquel Perelló era una persona molt discreta i sempre ha estat al marge del focus mediàtic, mai no ha volgut ser protagonista. Tot i això, a Mallorca era força conegut perquè era propietari d'empreses molt conegudes. El sogre de Rafa Nadal va morir als 63 anys i, tal com van afirmar diversos mitjans, va estar lluitant fins al final contra una llarga malaltia.

Miquel tenia una posició econòmica privilegiada, era constructor i ha tingut molt d'èxit durant la seva trajectòria professional. De fet, va aprendre l'ofici gràcies al seu pare i no va descansar fins a aconseguir la reputació que tant desitjava. A més, era una persona molt estimada, sempre va ser amable amb el seu entorn i la seva família estava molt unida.