Xisca Perelló, la fan número 1 del seu futur marit Rafa Nadal

La mallorquina va animar com la que més a la seva parella i va demanar al públic que aplaudís al tenista espanyol

Xisca animant a Rafa durant un partit
Xisca sempre anima a Rafa en els seus partits | TELVA

Rafa Nadal és un dels millors esportistes espanyols i del món amb diferència. La passada nit va fer viure una increïble feina a la final del US Open 2019 contra el rus Daniil Medvedev.

Ell va patir, però també ho va fer la seva família i el seu equip que li donaven el seu suport i energia des d'una de les llotges del recinte ple de gom a gom. Xisca Perelló, parella i promesa de Nadal, no es va voler perdre aquest important encontre pel seu futur marit. 

Els gestos i l'empenta de Xisca

La també mallorquina va ocupar una cadira al costat d'Anabel, la germana de Nadal, i molt a prop dels pares, tiets i equip del tenista. Però la parella de Nadal va aconseguir captivar per la seva empenta i va deixar bocabadats a tots els presents per l'energia que desprenia i demanava pel seu amor. Amb una multitud de gestos, Xisca celebrava cada nou punt, lamentava les pèrdues i cridava i gesticulava com la que més per tal d'animar a un Nadal que es va mostrar concentrat durant tot el partit.

Va ser tal el furor amb el qual va viure el partit Xisca, que van ser diverses les ocasions les quals se la va poder veure aixecant-se de la cadira, cridant i, fins i tot, demanant al públic que animessin a Nadal. Després del dur partit de diumenge i dels ànims constant que enviava Xisca des de la grada, està clar que el que uneix aquesta parella és amor del bo.

I per aquest motiu, està previst que es casin el pròxim 19 d'octubre en una finca privada a Pollença, Mallorca. No hi ha dubte que serà un dels esdeveniments de l'any que l'esportista es mereix viure amb intensitat després dels durs mesos de treball que porta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks #nyc Great fight @dieschwartzman always tough to play this match @usopen #intosemis #newyork #tennis

Una publicación compartida por Rafa Nadal (@rafaelnadal) el

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari