Primer pla de Xisca Perelló.

Xisca Perelló, muda en descobrir quants diners té el verdader pare del seu fill

El marit de Xisca Perelló ha revelat quants diners ha guanyat

Xisca Perrelló i Rafa Nadal són afortunats per tenir-se l'un a l'altre. Tots dos són un gran suport per a l'altre en moments d'adversitats, tal com han demostrat els darrers mesos. Porten junts des de l'adolescència i mai no s'han traït.

Rafa Nadal treballa de valent des que era petit. Va ser fitxat molt jove per jugar entre els més grans del tennis i, des de llavors, guanya diners. Però quant en concret? Això ho ha revelat OndaCero. El tennista va guanyar el seu primer títol el 2004 i des d'aleshores no ha fet més que adquirir guardons, premis i més títols, és clar. D'acord amb el seu palmarès, a la prestatgeria llueixen 92 títols. Tot això ha estat fruit del treball dur, la disciplina i el seu esforç per arribar on és.

Evidentment, a més d'aquest tipus de reconeixements, també ha guanyat grans quantitats de diners. Això sí, a part anirien els guanys acumulats per acords comercials i marques que han volgut treballar amb el balear. Segons la seva pàgina oficial de l'Associació de Tenistes Professionals (ATP), el mallorquí ha guanyat dins de les pistes 125.050.235 de dòlars, que traduït en euros són aproximadament 129 milions. A més, el 2020 la revista Forbes va apuntar que la riquesa del tennista professional pujava a 40 milions de dòlars (aproximadament 41 milions d'euros), fet que el posiciona al lloc 27 dels 100 jugadors més rics del món. 

Imatge de Rafa Nadal i Roger Federer
Roger Federer i Rafa Nadal a l'homenatge al tenista David Ferrer a la Mútua Madrid Open 2019 | Europa Press

Per cada títol, els tennistes reben una quantia de diners. Pel marit de Xisca Perelló, el Roland Garros ha estat aquell en què més diners ha guanyat: prop de 19 milions d'euros. Entre els tennistes, Rafa Nadal es queda amb el tercer lloc de qui ha guanyat més diners. Per davant seu hi ha Novak Djokovic amb 143,6 milions de dòlars (148 milions d'euros, aproximadament) i Roger Federer amb 130 milions de dòlars (134 milions d'euros, aproximadament).

L'estat de Xisca Perelló

Recordem que Xisca Perelló ha passat per unes complicacions molt importants al seu embaràs. Complicacions en què va estar absent el seu marit per haver d'acudir a compromisos importants: l'Open dels Estats Units i el comiat del seu rival i amic, Roger Federer.

Tot i això, Xisca va entendre la situació del seu xicot i el fet que hagués d'acudir a aquestes cites. El bebè que esperaven tenia moltes possibilitats que naixés prematur, una notícia devastadora per a ells. Tanmateix, el darrer cap de setmana la parella va donar la benvinguda al seu petit fill, que va néixer molt sa i a temps. Es tracta d'un petit nen a qui han posat el nom del seu pare: Rafael. Així que el nou integrant s'anomena: Rafael Nadal Perelló. Xisca Perelló ha donat a llum a Palma de Mallorca, com calia esperar. Igual que ella i el seu pare, que també van néixer a la mateixa localitat. Ja parlem de tota una família balear.

Rafa Nadal i Xisca Perello
Rafa Nadal i Xisca Perelló van començar la seva relació a l'adolescència. | GTRES

El seu entorn hauria confirmat que el bebè ha nascut a la setmana 37. Per això, tant el petit com la mare estan en perfecte estat. Després del part, la mare ha de guardar absolut repòs i estar sota vigilància mèdica. Fa uns dies comunicava Toni Nadal, oncle del tennista, que «Mery ha hagut de fer repòs, però res especial».

Així doncs, sembla que són bones notícies després de l'ensurt que es van emportar a la setmana 23 de gestació, quan Xisca va haver de ser hospitalitzada. Pel que fa a Nadal, l'oncle també ha tingut paraules. Es trobava «bé, animat, ja sap que li falta poc i està esperant amb il·lusió i que tot vagi bé».