Xisca Perelló amb cara de patiment

Xisca Perelló, obligada a deixar casa seva amb el seu fill acabat de néixer

Xisca ha de sortir de Mallorca per anar-se'n lluny amb el seu fill

Xisca Perelló viu molt intensament les primeres setmanes després del naixement del primer fill que ha tingut amb Rafa Nadal. El petit Rafa venia al món fa poc més d'un mes i la feliç parella està molt il·lusionada.

Malgrat aquest esdeveniment tan positiu a les seves vides, tant Xisca com Rafa sabien que arribaria un moment delicat: la separació del tennista de Manacor del seu petit per temps indefinit. Nadal no pot descuidar ni els entrenaments ni els tornejos del circuit ATP (Associació de Tenistes Professionals) si vol recuperar el nivell que tenia abans de patir les lesions que ha arrossegat últimament.

Xisca Perelló pren la decisió d'anar-se'n de casa amb el seu fill

El tennista ha intentat estar amb el petit tant de temps com ha pogut, però fa un parell de setmanes se'n va anar a París per participar al Masters 1000 de París-Bercy, l'últim de la temporada. A més a més, fa tan sols uns dies viatjava des de Palma de Mallorca fins a Torí per acudir a l'ATP Finals, un torneig que cada any acull els millors tennistes del moment.

A Nadal li costa separar-se del seu fill, encara que el pot veure per videotrucada, tal com assenyalava en una roda de premsa des del torneig parisenc. «És positiu tenir les videotrucades, perquè puc veure el petit sempre que vulgui, una cosa que les altres generacions no podien fer. Així que es fa menys dur», afirmava.

La sorpresa de Xisca que mai no oblidarà el seu marit

La veritat és que Xisca Perelló ha tingut una gran idea per animar el seu marit i donar-li una mica més de força per als darrers tornejos del 2022: sense pensar-s'ho dues vegades, la jove mallorquina ha agafat les maletes. Se n'ha anat amb el seu fill fins a Torí, ciutat on es disputa l'ATP Finals, que començava el darrer cap de setmana per a Rafa Nadal.

El marit de Xisca Perelló no iniciava aquest torneig de la millor manera, ja que va ser derrotat en dos sets (7-6 i 6-1) per Taylor Fritz. Tanmateix, el balear mai s'imaginaria que la seva dona aparegués a la pista per veure un partit que era molt important per a ell: Xisca i el petit Rafa Jr. van estar animant-lo. No obstant això, finalment no va poder aconseguir una victòria que li deixés el camí més clar per passar a la següent ronda de l'ATP Finals.

Xisca i Rafa Jr.: els grans suports de Nadal

Ara Rafa Nadal s'ho juga tot al partit d'aquesta tarda amb Félix Auger-Aliassime, un dels millors jugadors del tennis canadenc que de segur que serà un rival molt difícil a la pista. Rafa no es pot relaxar perquè podria quedar fora del torneig en un obrir i tancar d'ulls. No vol defraudar la dona ni el fill, que per primera vegada estan amb ell en una pista de tennis des que va néixer.

A més, a la grada hem pogut veure la germana de Rafa, Maribel Nadal, i tot el seu equip tècnic. Estan molt atents a les evolucions del tennista i saben que per al marit de Xisca és clau tenir a prop als seus. Nadal és molt familiar i sempre ho ha demostrat, malgrat el fet d'intentar preservar cada cop que pot els moments privats de la seva vida: no vol que es barregin amb els de la seva carrera professional, coneguda per tothom des dels seus inicis.