Primer pla de Rafa Nadal somrient molt feliç

Xisca Perelló rep unes imatges sorprenents de Rafa Nadal amb la seva nova il·lusió

Xisca no es pot creure el vídeo viral que protagonitza el seu marit

Xisca Perelló s'ha quedat al·lucinada després de veure el seu marit Rafa Nadal passant-s'ho com mai en una discoteca icònica de l'illa d'Eivissa.

Cal assenyalar que Xisca Perelló no va anar aquella nit de festa amb el seu marit. El motiu és perquè es troba en un avançat estat de gestació i va preferir quedar-se a casa.

I és que Rafa Nadal està gaudint d'unes vacances merescudes després de fer una primera meitat de temporada realment espectacular.

Fotomuntatge de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
Xisca Perelló i Rafa Nadal: l'últim gest que ha generat molts rumors | GTRES

 

Xisca Perelló confirma que Nadal té una nova il·lusió

Recordem que el manacorí, encara que va ser baixa a les semifinals de Wimbledon per culpa d'una important lesió, fa un bon any. Aquest ha aconseguit els altres dos grans tornejos del circuit ATP que s'han disputat fins ara.

El marit de Xisca Perelló va aconseguir emportar-se el triomf a l'Open d'Austràlia i el mes de juny passat feia el mateix a les pistes parisenques de Roland Garros.

Ara, sorprenen les imatges de Rafa Nadal a una discoteca d'Eivissa. Se'l veu gaudint amb el seu amic, el cantant Maluma, amb qui manté una bona relació des de fa temps.

De fet, va ser el mateix tenista el que va compartir una foto a les seves xarxes socials amb el cantant llatí. Va publicar una fotografia dins de Pachá, famós local eivissenc on l'espòs de Xisca Perelló ha deixat anar al seu gust pel ball.

El vídeo viral del balear a una discoteca d'Eivissa

El cas és que la nit va donar per a molt. I és que, a l'escenari principal de la discoteca esmentada, actuava el cantant Maluma. Això va provocar que Rafa Nadal es deixés anar com poques vegades havia fet abans i ballés al costat dels amics que l'acompanyaven aquella nit.

La veritat és que el Rafa i la Maluma han deixat constància de l'admiració que senten l'un per l'altre. I s'ha vist el feeling entre les dues estrelles de l'esport i de la música.

El cas és que el tenista de Manacor no va tenir problema a compartir al seu compte d'Instagram una fotografia amb la cançó Felices los cuatro. Així, va qualificar el cantant de «crack total» i va agrair haver estat amb ell en aquella vetllada.

El mateix Maluma també va respondre a les seves xarxes socials amb un missatge que segur ha agradat molt al marit de Xisca.

Rafa Nadal i Xisca Perello
El vídeo de Rafa Nadal és força revelador | GTRES

 

Nadal surt de festa malgrat el seu malmès estat físic

«La meva admiració pels atletes és un altre nivell. Vaig jugar molts anys futbol i el nivell de disciplina i sacrifici és absurd», començava el seu 'stories' d'Instagram.

«Tant que avui dia ho aplico a la meva vida. Sobretot, a la meva carrera, i soc el que soc gràcies a això».

«Aquest home es mereix tot el que és bo, un cavaller en tot el sentit de la paraula, un exemple a seguir». Així deia la bonica dedicatòria de Maluma al marit de Xisca Perelló.

Veurem si aquesta nit de festa amb els amics acaba passant factura a Rafa Nadal, ja que el seu estat físic no és el millor. Marxar-se de festa pot suposar un risc a l'hora de recuperar-se de la important lesió que el va obligar a abandonar fa tot just dues setmanes a Wimbledon.

Ara, Rafa s'enfocarà fonamentalment a la gira americana de pista dura que el tindrà al voltant d'un mes per diferents punts dels Estats Units.