Primer pla de Xisca Perelló.

Xisca Perelló no s'ha separat de Rafa Nadal: expliquen què ha succeït

Xisca Perelló desmenteix els últims rumors de manera contundent

Rafa Nadal i Xisca Perelló formen un matrimoni feliç. Continuen junts malgrat les informacions que han sortit a la llum fa pocs dies en què es posava en dubte l'estabilitat de la parella.

La veritat és que s'ha parlat massa de tots dos en els últims mesos. I tot després que passessin una mala ratxa, sobretot des que Xisca ingressés en un hospital durant les últimes setmanes d'embaràs.

El primer fill de la parella va néixer satisfactòriament el 8 d'octubre passat i ara tot ja s'ha calmat al voltant del matrimoni. El matrimoni sap que desperta un interès considerable a la premsa del cor i el que han fet és fer callar els rumors sobre una possible crisi.

Xisca Perelló confirma que no s'han separat

Res més lluny de la realitat. Tots dos estan pletòrics i ningú no els truncarà la seva felicitat, i menys des dels mitjans de comunicació.

Abraçada entre Xisca Perelló i Rafa Nadal
Xisca Perelló i Rafa Nadal s'abracen després de l'arribada del tennista d'un Grand Slam. | GTRES
 

El que crida l'atenció és que Nadal, després d'uns dies allunyat de les pistes, s'haurà de posar a treballar per complir les seves obligacions. No s'espera que Rafa disputi massa tornejos, encara que n'hi ha un molt important, el Máster 1000 de París-Bercy.

Tot just queden uns dies perquè comenci aquest últim Máster 1000 de la temporada. Rafa s'està posant a punt, primer a la seva acadèmia de Manacor i després a França. S'ha posat les piles després de gaudir del petit a temps complet els dies posteriors al seu naixement.

El matrimoni no vol parlar de la seva vida privada

Mentrestant, Xisca Perelló continua tenint cura del seu fill Rafa a la casa que comparteix amb Nadal a Portocristo. Ara saben que tots dos han de separar-se, però per motius estrictament professionals, ja que l'amor que sent Rafa per Xisca, i viceversa, és impossible de trencar.

Foto de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
El matrimoni fa callar tots els rumors sobre la seva situació com a parella. | Europa Press
 

Fa més de 15 anys que estan junts i sempre s'han donat suport l'un a l'altre en els pitjors moments de les seves vides. El balear té ara la il·lusió de veure créixer el seu petit.

I, encara que assumeix que el 2023 estarà lluny de casa per la seva feina, és conscient que no li queda gaire a les pistes. A la seva edat i amb els problemes físics que arrossega des de fa temps, la seva retirada és més a prop que mai.

El de Manacor ha trencat el seu silenci a les xarxes socials, concretament, al seu compte d'Instagram, després de molts dies sense compartir cap publicació amb els seus.

Nadal assumeix que afronta un nou repte lluny de Xisca

A més d'anunciar a Twitter que tot estava bé a la família i l'estat de Xisca era òptim després del part, ara ha pujat una fotografia esperançadora, on podem veure el campió balear entrenar a consciència per arribar al Máster 1000 de París-Bercy.

Fa prop de dos mesos que Rafa Nadal no competeix. Recordem que l'última vegada que el vam veure trepitjar una pista de tennis en un torneig oficial va ser als vuitens de final de l'US Open. Allí va perdre contra l'americà Tiafoe.

Parlem que fa molt de temps que no juga, però Nadal té una mentalitat de ferro. Sap que si s'ho proposa, arribarà al torneig parisenc amb totes les garanties. I fins i tot podria sorprendre tothom i arribar a les rondes finals del torneig.